Ühühühühühü... Bende başlamadan iki gün önce Youtube'da Mihawk vs zoro'yu görerek neymiş lan bu diyerek başladım. Sonra luffy'i ilk bölüm görünce yıllar önce izlediğim anime olduğunu öğrendim. Ama başlangıç sebebim zoro'durAynen bende Zoro için başladım.1.'ci bölümden bırakıyordum yoksa.Birde Zoronun Neptünü durdurduğu sahne'de girebilirdi bu listeye
Edit: Birde Smokeri durdurdugu sahne.Hani smoker buna Jutte ile vurmaya çalıstıta tek elindeki kılıcla durdurdu.Arabastada.
Bunları itiraf ettikten sonra Zoro antıliği yapmamanı rica ediyorumÜhühühühühü... Bende başlamadan iki gün önce Youtube'da Mihawk vs zoro'yu görerek neymiş lan bu diyerek başladım. Sonra luffy'i ilk bölüm görünce yıllar önce izlediğim anime olduğunu öğrendim. Ama başlangıç sebebim zoro'dur![]()
Ne güzel işte olm ne üzlüyosun.Kılıç ustalarının efendisi sayesinde başlamıssınÜhühühühühü... Bende başlamadan iki gün önce Youtube'da Mihawk vs zoro'yu görerek neymiş lan bu diyerek başladım. Sonra luffy'i ilk bölüm görünce yıllar önce izlediğim anime olduğunu öğrendim. Ama başlangıç sebebim zoro'dur![]()
=) Boşver bu seriden zevk almak istiyorsan Manga'ya başla zaten.. Heleki Marineford tam mangalık bir Arc.yok yok sana zerre kadar suç bulmadımbenim dikkatsizliğim,
gerçekten güzel olmuş![]()
Mesela kim olabilir, Luffy'mi ? O'nun daha çok özellikle replikleri ve yaptıkları fazla.ellerine saglık çok güzel olmuş bence zoroyla sınırlandırılmamalı![]()
Sağol kardeşim.. Bir açıdan alçalıyor ama doğru yönden yaklaşırsan bu hareketi O'nu daha çok yüceltiyor.Mihawk karşısında eğilmesini ben çok takdir ettim.Kendi hayalinden vazgeçip, kaptanı için bunu yapması, takdire şayandır.Bence 1.numarayı hak ediyor hatta.Kelimeler anlatmaya yetmez bu hareketi.
Eline sağlık Gece.