Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs Zirve Gaban

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    133
Aslında yavaş yavaş ağırlıkları oturmuş durumda. Luffy tüm dünyaca biliniyor misal, Akainu bile artık onun gücünün farkında. Lucci’yi, Ryo’yu uyarmaları boşa değildi.

Ama Luffy imparator indirdi üzerine bir de Vegapunk’u esir alan kişi olarak duyuruldu. Zoro ise sadece King’i indirdi. Sönük kalması normal.
King'i aşacak güçteki Zoro'nun dünyanın hemen hiçbir yerinde King kadar ağırlığı yoktur misal. Dövüş öncesinden bahsediyorum. King'den korkar, saygı duyar, rakip olarak görür büyük tehdit olarak vs algılarlarken Zoro'ya çoğu yerde yeni yetme muamelesi çekerdi OP'un cahil karakterleri. Bu ağırlık, karakter tepkisi vs gibi şeylere takılmamak lazım diyorum o yüzden.

Mental nerf ile Luffy'i indirdi, ayağa kalkamam diye Satürn'ü kekleyip Luffy'i ayaklandırdı. Çok büyük adam çok. @sensey ayna dünyasında Roger'ı alır derken bir bildiği varmış.
Usta luffy kizaru'ya karşı hardcore dalmadı ki.bir tane kral hakili darbe vurdu,öncesi oyalandı hep,kaido'ya attığı saldırıları atmadı ve bir de tek şarj kullanabildi.çift şarj olsa yani tam gücünda olsa yine kizaru'yu indirirdi.

Montana

Usta luffy kizaru'ya karşı hardcore dalmadı ki.bir tane kral hakili darbe vurdu,öncesi oyalandı hep,kaido'ya attığı saldırıları atmadı ve bir de tek şarj kullanabildi.çift şarj olsa yani tam gücünda olsa yine kizaru'yu indirirdi.
Olabilir de sonuç olarak karşında Nika formu var, çok ciddi olmasına gerek yok. Luffy, Kizaru’dan güçlüdür, bu Kizaru’nun hakkının yenildiği gerçeğini değişmiyor.

King'i aşacak güçteki Zoro'nun dünyanın hemen hiçbir yerinde King kadar ağırlığı yoktur misal. Dövüş öncesinden bahsediyorum. King'den korkar, saygı duyar, rakip olarak görür büyük tehdit olarak vs algılarlarken Zoro'ya çoğu yerde yeni yetme muamelesi çekerdi OP'un cahil karakterleri. Bu ağırlık, karakter tepkisi vs gibi şeylere takılmamak lazım diyorum o yüzden.
Zoro'nun, King'i yendiği, Kaido'ya yara verdiği, Kral hakisi olduğu bile bilinmiyor henüz. Hatta King'in, Lunarian olduğu bile bilinmiyordu, Shaka şaşırmıştı. dasas Öyle bir evren.

Kaido'yla kaçmış Lunarian var ve Kaido'nun tayfasında siyah kanatlı birisi var. Buna Kaido'nun tayfasında Lunarian mı var diye soran evrenin en zeki adamı....

Zoro'yu geç; Kaido'yu yenmiş Luffy'nin bile Loki'yi alabileceğinden emin değiller. Oda'nın eşekliği yüzünden bunları çekeceğiz maalesef.

Zamanında gaban'a oy atmışım ama artık emin değilim. Adamın teslim olmadığı dövüş yok burda da pes eder.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık