K.haki'de seviye atlamadan ve h.hakide belli bir seviyeye gelmeden yenmesi mümkün değil.Konu zirve Gaban. Zoro'nun şimdilik zirve Gaban'a karşı şansı yok gibi duruyor.
K.haki'de seviye atlamadan ve h.hakide belli bir seviyeye gelmeden yenmesi mümkün değil.Konu zirve Gaban. Zoro'nun şimdilik zirve Gaban'a karşı şansı yok gibi duruyor.
Her zaman.
Oda Gaban'ın hakkını vermedi yorumlarının günahı mı çıkartıyorsun?Her zaman.![]()
Eyvah eyvahOda'nın Gaban'ı fazla salladığını sanmıyorum. Sanji'nin Roger tayfasındaki karşılığı falan diye beklentiye kapılıp Gaban'a oy vermeye hiç gerek yok. Sanji'nin zirve hali Gaban gibi tiplerden çok daha ayrı bir seviyede olacaktır.
Güce baksam amiral fanı olurdum derken o sırada bizim anewlizler.Gaban'ın bırak zirvesini normal haline dair seviye belirleyecek ne görüldü? Zirve Roronoa Zoro efsane ekiplerin birinci adamı hariç her adamını yener. Güncel Roronoa Zoro en fazla amiral alır.
Gaban'ın bırak zirvesini normal haline dair seviye belirleyecek ne görüldü? Zirve Roronoa Zoro efsane ekiplerin birinci adamı hariç her adamını yener. Güncel Roronoa Zoro en fazla amiral alır.
Mesaj atıldığı tarihte Gaban eli ardında aşk şiirleri yazıyordu. Seviye belirleyecek neyini gördün o tarihte? Sommers'i kral haki kaplaması haricinde bir şeyle kesmediyse aynı güç güncel Zoro'da da var. Kaldı ki konu güncel Zoro kıyaslaması yapıyor ben Zirve Zoro diyorum.Güce baksam amiral fanı olurdum derken o sırada bizim anewlizler.
Gaban mesajın hakkında bir şey demedim. Güncel Zoro amiral alabilir deyip bana da güce baksam amiral fanı olurdum demen kendinle çelişmek oluyo.Mesaj atıldığı tarihte Gaban eli ardında aşk şiirleri yazıyordu. Seviye belirleyecek neyini gördün o tarihte? Sommers'i kral haki kaplaması haricinde bir şeyle kesmediyse aynı güç güncel Zoro'da da var. Kaldı ki konu güncel Zoro kıyaslaması yapıyor ben Zirve Zoro diyorum.
En fazla amiral alabilir dedim. Hani zorlasan en fazla amiral aldırabilirsin manasında. Zirve Zoro rahat amiral alır üstüne yonko seviyesinde olur.Gaban mesajın hakkında bir şey demedim. Güncel Zoro amiral alabilir deyip bana da güce baksam amiral fanı olurdum demen kendinle çelişmek oluyo.
Güncel Zoro edebileceğini düşündüğün bir seviye için neden öyle laf ediyorsun?
Çevir kazı yanmasın.En fazla amiral alabilir dedim. Hani zorlasan en fazla amiral aldırabilirsin manasında. Zirve Zoro rahat amiral alır üstüne yonko seviyesinde olur.
İnsanlar karakter fanı olmaya 900. bölümlerde başlamıyor. Amiraller diğer güçlü karakterlerden daha erken güç gösterisi yaptığı için güce göre fan olsam amiral fanı olurdum dedim. Sapla samanı karıştırıyorsun. Ayrıca güncel Zoro da epey güçlü bir karakter. Kral haki kaplayan kaç karakter gördün güçsüz ?
Kaz çeviren sensin monti.Çevir kazı yanmasın.
Bir soru sana güncel Zoro Dragon alabilir mi aynı mantıkla?