Şimdiki hali tabi kazanır...Şu an için konuşuyoruz. Luffy şu an sağdan soldan taş koparıp kendini sapan yapıp atar yine kazanır.
Şimdiki hali tabi kazanır...Şu an için konuşuyoruz. Luffy şu an sağdan soldan taş koparıp kendini sapan yapıp atar yine kazanır.
İleri seviye haki kullanıyor ama haki kalkanı yapabiliyor mu Luffy? Bunu henüz görmedik. Yani temas ettikten sonra haki kaplı da olsa zehir bulaşacak. Belki de yapabilir hatta gerekirse o dövüşte bile öğrenebilir.Luffy reyiz Kaido'nun ateşinde yüzüyor. Şimdiki b.hakisi ile vücudunun etrafına çeker hakiyi. Zehir değmez. Atak gücü de muazzam olduğu için yener. Zoro da hakisi o seviyeye gelsin alır.![]()
Yaptığını gördük Big Mom karşısındaki o sıra tam alışmamıştı bile. Kaido'nun atağından bu şekilde korunduğu bariz. Ayrıca haki kalkanı, şu an kullandığı tekniğin daha basit hali. Vol 1 deniliyor. Vol 2 daha ileri aşama. Şu an onu kullanabiliyor olduğu için Vol 1 her türlü yapabiliyor anlamı çıkar.İleri seviye haki kullanıyor ama haki kalkanı yapabiliyor mu Luffy? Bunu henüz görmedik. Yani temas ettikten sonra haki kaplı da olsa zehir bulaşacak. Belki de yapabilir hatta gerekirse o dövüşte bile öğrenebilir.
Zoro uzaktan slash atabiliyor. Haki kalkanı yaptığı iddiası da var balıkadam adasında ama ben o panele şüpheyle yaklaştığım için onu argüman olarak kullanmak istemiyorum. Zoro nesnelere haki yükleyebiliyor. Öyle bir şey yapacağından değil ama istese taş, bıçak vs alıp haki yükleyip fırlatabilir bile.
Bence bunları tartışmak anlamsız da sizin mantığınız böyle olduğu için dedim onu. Luffy de Zoro da yener Magellan'ı. Hikayede geride kaldı o adam artık. Bir şekilde kazanır bizimkiler. Anca Magellan'ın iyi bir haki kullanıcısı olarak dönmesi gerek yenilmemesi için. O zaman da hikayeye geri dönmüş olur zaten.
Hakisi o seviyeye gelmesin ben 10 dakika molalara dayanamam xDLuffy reyiz Kaido'nun ateşinde yüzüyor. Şimdiki b.hakisi ile vücudunun etrafına çeker hakiyi. Zehir değmez. Atak gücü de muazzam olduğu için yener. Zoro da hakisi o seviyeye gelsin alır.![]()
Daha var herhalde ya. Torpili o kadar da hızlı işlemiyordur.Hakisi o seviyeye gelmesin ben 10 dakika molalara dayanamam xD
Torpili aldık kucağımıza götürüyoruz senin haberin yok xDDaha var herhalde ya. Torpili o kadar da hızlı işlemiyordur.
Apoo'ya attığı gibi mi atar?Torpili aldık kucağımıza götürüyoruz senin haberin yok xD
Bak ne diyorum Tek atar.
Edit: Torpil derken Luffy'den bahsetmiyorum Oda'nın torpili ?
Apo artı silahına aynı anda tek attı, Apo yerdeyken ada da yerdeydi Apo kalktığında ada bile kalkmıştı bir zahmet o kadar aradan sonra kalksın xDApoo'ya attığı gibi mi atar?![]()
Ben zaten Luffy yener diyorum. Kalkan bilmese de yener. İleri seviye bilmese de yenerdi. Geçen arc bunlar yoktu mesela. Geçen arc karşılaşsa da yenerdi Luffy. Geçen arc Katakuri'yi yendi sonuçta.Yaptığını gördük Big Mom karşısındaki o sıra tam alışmamıştı bile. Kaido'nun atağından bu şekilde korunduğu bariz. Ayrıca haki kalkanı, şu an kullandığı tekniğin daha basit hali. Vol 1 deniliyor. Vol 2 daha ileri aşama. Şu an onu kullanabiliyor olduğu için Vol 1 her türlü yapabiliyor anlamı çıkar.
Zoro atak yönünden eksik değil ama savunma yönünden eksik baya. O yüzden darbe anlamında yenecek güç çıkarsa da savunma anlamında yiyeceği için savaş sonunda yine elbet düşecektir. Luffy de bu haki öncesinde darbe yönünden yine yetecek olsa da o da Venom zehrini yerse yine sıkıntıya düşecek. Ama Luffy'de buna rağmen ama dediğimiz noktalar var. Bağışıklığı nasıl bir rol oynar, geleceği görme gücü felan bunların bu tarz bir savaşta nasıl rolü olur kestirmek güç.
Zoro şu an için çok düz gidiyor. Hasarı var ama savunması çok düz. Ataklardan ya kaçınıyor ya da kılıcıyla karşılıyor.
Buradaki en önemli nokta ise koka yeterli olur mu bir şeyleri durdurmaya. Çok sağlam kokan olsa bile zehir işliyorsa Zoro'nun pek bir savunması felan kalmıyor.