Diğerleri neyse de sondaki fan art yav ahahahahah Oda'nın çizimi bu kadar iyi değil.Evet kanka vasıfsız kaptanı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Son düzenleme:
Diğerleri neyse de sondaki fan art yav ahahahahah Oda'nın çizimi bu kadar iyi değil.Evet kanka vasıfsız kaptanı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neye bakacaksın ki, zekaya ve işlevselliğe baksan Zoro'nunki de çok iç açıcı değil.Kankam vasıflı diye attığın 5 şeyden 2 si zaten Oda Oda no mi ile alınmış dövüşler + hadi plot armor ile almadı diyelim dövüş gücü= vasıf mı oldu artık :d?
Vasıfsızlığına inanmayanlar arkadaşın attığı kanıtlara bakabilir. (Uğraşmasaydın ya bu kadar) :/Evet kanka vasıfsız kaptanı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İradesi, dövüş gücü, savaş zekası, potansiyel yonkou olması vs. yetmiyor mu vasıflı olması için? Hasır şapkalardan herhangi birine vasıfsız demek için hater olmak lazım.Kankam vasıflı diye attığın 5 şeyden 2 si zaten Oda Oda no mi ile alınmış dövüşler + hadi plot armor ile almadı diyelim dövüş gücü= vasıf mı oldu artık :d?
Kusura bakma reiste ben daha plot armor yardımı olmadan Grandline a bile gidemiyecek adama vasıflı demem istediği kadar zekası istediği kadar gücü olsun.İradesi, dövüş gücü, savaş zekası, potansiyel yonkou olması vs. yetmiyor mu vasıflı olması için? Hasır şapkalardan herhangi birine vasıfsız demek için hater olmak lazım.
Biliyorum. Gözüme güzel ve epik gözüktü.Diğerleri neyse de sondaki fan art yav ahahahahah Oda'nım çizimi bu kadar iyi değil.
Birinci olarak, Zoro'ya vasıfsız demedim." Vasıfsız Luffy" cümlesine karşılık bunları attım. Zoro'yu övmek için Luffy gömmeye gerek yok. Ve son olarak Sanji'yi gömmenin bir gereği yok. Sanji karakteri kaçamak noktanız olmasın bence.Sanji demeyin kurtardı cünkü germa kurtardı sanji orda elek oluyırdu vasıfsız sadece aşcı olan sanji
Bir karakterin vasıfsızlığı daha güzel anlatılamazdı teşekkürlerVe evet kanka. Bunları Zoro aldı. Ama biz körüz. şşşşş! Kimseler duymasın.![]()