Soru sormak bile Zoro aleyhine bir yorumsa sormayalım en iyisiRoronoa Zoro'nun temsil ettiği değeri anlayamayan üyeler hala daha öyle mi böyle mi diyor. Neyse az kaldı anlayacaksınız![]()

Soru sormak bile Zoro aleyhine bir yorumsa sormayalım en iyisiRoronoa Zoro'nun temsil ettiği değeri anlayamayan üyeler hala daha öyle mi böyle mi diyor. Neyse az kaldı anlayacaksınız![]()
Zoro'yu göklere çıkarıp Jack'e, Cracker'a tek atar diyenler yazsın mı reis?zoroyu abartmayın magellanıda küçümsemeyin bence ilk alır 2. kaybeder birde lütfen sanji savunmak için zoroyu yerin dibine gömen taraflı üstün IQlu insanlar yazmasın
vay aminium.reis nerden yaptırıyoruz testi?zoroyu abartmayın magellanıda küçümsemeyin bence ilk alır 2. kaybeder birde lütfen sanji savunmak için zoroyu yerin dibine gömen taraflı üstün IQlu insanlar yazmasın
jacke tek atamaz çünkü tank crackerada dayanıklılık savaşı verir ama hiç bir şekilde tek taraflı olmaz bu dediklerim iki tarafta savaşamayacak kadar üstün olmazZoro'yu göklere çıkarıp Jack'e, Cracker'a tek atar diyenler yazsın mı reis?
Tamam tamam sorSoru sormak bile Zoro aleyhine bir yorumsa sormayalım en iyisi![]()
Zoro o ekibi kişisel anlamda geçeli çok oldu. Nerde uyuyakaldın sen evladım ?Magellan'dan götüm götüm ardına bile bakmadan kaçan ekip belliyken Zoro'nun gram olsun şansının olduğunu düşünebilmek![]()
Zoro şuan sadece Karanlık Meyvesi yiyen Teach'ten güçlü değil mi?Magellan'dan götüm götüm ardına bile bakmadan kaçan ekip belliyken Zoro'nun gram olsun şansının olduğunu düşünebilmek![]()
Magellan'dan kaçmalarının sebebi kapalı alanda olmaları.Eğer açık bir alanda olsalardı Magellan'ı orta zorlukta alabilirlerdi.Magellan'dan götüm götüm ardına bile bakmadan kaçan ekip belliyken Zoro'nun gram olsun şansının olduğunu düşünebilmek![]()
Nası yaShiryu'yu hapsetmis adam. Zoronun son rakibine Magellanin altında olan Shiryuyu yazmayın bari bu oylamada Zoroya verenler