Zoro trebolü mahveder hani Pica karşısın da aman aman zorlansa(tamam yumrukları ile alamıyor) Trebol az çok Pica dengi veya üstüdür üstüne Logiayı ekersek alır mı alır diyebiiriz ama Zoro öyle öküz gibi zorlanmadan alacak o Picayı ha şimdiye kadar bi 1080 çaktı sadece ama şöyle alıcı gözüyle bakınca alacak Zoro Picayı. Trebol'üde alır tek dezavantajı uzaktan saldırılarının anlamı kalmayacak, gidecek yakın temasta işini bitirecek. Bunun yapamamasının bi nedeni yok ilk logia da Zoroya havlu attıracaksak işimiz var. Birde öyle yada böyle bu Zoro Luffy de temsil ediyor nasıl Marco üç amiralle de karşılaşıp o meydandan sağ çıkarken Jozu tek hamlede yeri öpüyorsa bizim tayfada da bunu Zoro üslenir her zaman, üstlenecekte. Hatta daha da fazlasını başaracak .
Kyros olayı karışık tam gücünde olsa mangada anlatılana göre Zoro çıkmasın karşısına ama burda adam tek bacaklı la inanılmaz bi güç düşüşü yaşaması lazım ben hala hayret ediyorum nasıl öyle sekerek yıldırım hızına ulaşıyor. Bilemiyorum dediğim gibi Diamenteyi nasıl alacağına bakıp öyle karar vermek lazım.
Hakuba dan Rebacca kaçtı tam anlamıyla kaçacaktı tekniği, gücü yetmedi ee ortada bi Rebacca bi Zoro var e insaf artık kaçmama olasılığı yok veya karşılılamama. Zoro Hakubayı her alanda öper.
Bu vs den Zoro'nun galip çıkması kadar doğla bir şey yok ama işte aynı insanlar ve hep aynı yorumlar;
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zoro mu
bir de Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb diyin de farkınız olsun

Ha birde iyi bari Zoroyu küçük düşürmek için diğer karakterlere fantastik şeyler yüklememişiz.

Not: Kyros ayrı ama görecez artık.