Funduska
Zoro değil de sanki sanji vs dof gibi konuşuyolarZoro alır. Boşa anti-fanlık yapmayın. O haldeki Dof'u alamıyorsa gitsin kumda oynasın. @ch3rl0b11n kumda oynamak deyimler sözlüğüne uygun değil mi yav? Sanki kullanılıyordu bu.![]()

Zoro değil de sanki sanji vs dof gibi konuşuyolarZoro alır. Boşa anti-fanlık yapmayın. O haldeki Dof'u alamıyorsa gitsin kumda oynasın. @ch3rl0b11n kumda oynamak deyimler sözlüğüne uygun değil mi yav? Sanki kullanılıyordu bu.![]()
Sanji vs Dof olsa çekişmeli bir vs olabilirdi. Diğer yandan Jinbei misal, tek atar. Arkasına bakmaz. Net oğlu net!Zoro değil de sanki sanji vs dof gibi konuşuyolar![]()
Yok söylemen sıkıntı değil zaten. Kimle konuştuğumu bulabilirsem eğer sana ss olarak atarım. Çok abartılı bir fan ol gibi bir şey vardı, o yüzden bu kadar abartıyordum. Hatta o zamanlar biri ciddi ciddi Dof, beyazsakalı alır diyordu, muhabbet oradan açılmıştı.Abartma kısmı değil biraz ciddiyetsiz kendiyle dalga geçen tarzda gördüğüm için söyledim alakasız yazılar vardı fanlar o şekilde yazmıyor sonuçta ve kendin de şikayet edince belirtme gereği hissettim.
Konuya gelecek olursak Doflamingo fanı olarak söyleyeceğim ayakta zor duran haliyle dövüştüğünde önemli olan kısım uyanıştır.Law'a bile gerek duymadığına göre Zoro uyanışa dayanır mı o şüpheli.Ve seride öyle kimsenin ortadan ikiye ayrılmadığı gerçeği var doffy en fazla kesilir sonra geri diker devam eder.Uyanış olmasa Zoro kazanabilirdi ama o işi bozuyor.Luffynin g4 formu gibi kendini saldırılardan koruyamaz ve ciddi süre tuttuktan sonra kaybeder.
Adamın başlattı.Dof samadan başka derdiniz yok demi ? Dönüp dönüp Dresrosa yı okuyorsunuz.
PekiAdamın başlattı.
Jinbe ipleri aşabilir miydi pek tahmin edemiyorum,yakalarsa tek yumrukta indirirdi.Sanji vs Dof olsa çekişmeli bir vs olabilirdi. Diğer yandan Jinbei misal, tek atar. Arkasına bakmaz. Net oğlu net!
Bu zaten genel bir deyim, forumda icat edilmedi veya yaygınlaşmadı. Tam yerinde kullanılıyor. :dZoro alır. Boşa anti-fanlık yapmayın. O haldeki Dof'u alamıyorsa gitsin kumda oynasın. @ch3rl0b11n kumda oynamak deyimler sözlüğüne uygun değil mi yav? Sanki kullanılıyordu bu.![]()
Valla başka yerde kullanıldığını görmedim/duymadım.Bu zaten genel bir deyim, forumda icat edilmedi veya yaygınlaşmadı. Tam yerinde kullanılıyor. :d