Ee yani. Bir korsan için rüzgar önemliSen de haklısın. Tatsumakisi yok Luffy'nin. Tatsumakisi olaydı havaya uçurur sonra da düver gelirdi. :/

Ee yani. Bir korsan için rüzgar önemliSen de haklısın. Tatsumakisi yok Luffy'nin. Tatsumakisi olaydı havaya uçurur sonra da düver gelirdi. :/
Dof bu kadar oy almaz ona mı yanayım Zoro farkı açar. Lufy bu kadar net oylamayı alamaz.Bazı arkadaşlara göre öyleydi hani o yüzden dedim.
@Hakili Yumruk
Yalnız görünen kadarını yorumluyorum.. Onun için bir tane Kraker'i belki alabilir diyorum ıkınsa.
Alamaz tabi.Dof bu kadar oy almaz ona mı yanayım Zoro farkı açar. Lufy bu kadar net oylamayı alamaz.![]()
Cracker'i su teknikle alabilir diyecekleri bir tekniği yok çünkü Zoro'nun.O değilde eskiden teknik yazan da olurdu, konular mı yalan oldu ne oldu? Sadece laf sokmak gibi bir şey oldu bu vs konuları artık tat vermiyor.
Anketin açılmasından belli zaten taraflı olduğu ki
Şanks Luffy'i hangi teknikle alır?Cracker'i su teknikle alabilir diyecekleri bir tekniği yok çünkü Zoro'nun.
Kaido Shanks'e kafa mı atıp kazanacak Aydın? Sen neye göre kazanır diyorsan ayni mantık Shanks'te işler.Şanks Luffy'i hangi teknikle alır?