Seni bekliyordum.![]()

Zoro'nun tek rakibi kendisi. Böyle şeylerle gelmeyin.
Kıskananlar ölsün.
Seni bekliyordum.![]()
Bak böyle diyince beni de ikna edecektin az kalsın.Mori nasıl başlayayım ?Ben bıraktığım da 600'lere bile zor gelmişti şuan 800'de falan
Maalesef o arayı kapatacak bağlılık ve sevgi kalmadı bende bu kültür için...
Zoro'muzun yaptıkları yapacaklarının temennisidir.
Daha olması,reyizimin şuan onu yenemeyeceği anlamına gelmez
#2010 ZoroFanTarzı. Az nostalji yapalım.
Bu ne la ahhaha.
Zoro, Mihawk, Doflamingo filan yazıyorsa girmeyeceksin konuya.Gözlerden akan şeyleri hissedebiliyorum. Onlar yaş değil keşke yaş olsalar ama değil.![]()
Ahaha. Doğru haklısın.
Ama daha var reyiz, Cracker'e.
Zoro Yonkou'mu oldu ? Zoro yonkou oldu diyolla.Shanks Mihawk'ı yenemedi, gitti Yonko oldu.
Zoro Mihawk'ı yenerse KK adayı olur.
Not: Kılıç ustasına yenilseydi unvanı olmazdı diye düşünüyorum.
Fazla bir şey olmadı Zoro yine adam akıllı rakiplerle savaşmıyor hacı. Belki Wano'da olacak. Her şey Wano'da bekliyoruz. Zoro bakarken Luffy akıyor.Zoro Yonkou'mu oldu ? Zoro yonkou oldu diyolla.
Neler oluyor oğlum seride,en azından Zoro'lu kısımları kısa bi özet geçin![]()
Üzülmeye başladım iyiceZoro, Mihawk, Doflamingo filan yazıyorsa girmeyeceksin konuya.
'Zoro,Cracker'in ürettiği bir askeri yenebilir mi?' Bu mu olsun başlık Alpamis?Bak böyle diyince beni de ikna edecektin az kalsın.
Ama reyiz ciddi daha Zoro'nun bu adamın ürettiği bir askeri yenip yenemeyecegi belli değil. Ki konu başlığı böyle yapılmalı bence.
Evet Zoro'da gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor...Kılıç kafa mı yaptı bizim göremediğimiz ne görüyorsunuz siz? Lütfen yapmayın ya
Üzülmeye başladım iyice![]()