lufynin zar zor namiye birlikte yendiği crackerı zoro mu yenicek güldürmeyin beni

Yağmur sürekli yağdıgından sürekli cıkarması işe yaramıcakki hemen yumuşucak.Öyle kolay olsa Luffy g4 hızıyla ulaşırdı. Kırmak/kesmek değil asıl mesele, mesele adamın karşına hemen bir düzine daha çıkarması.
Uğraştı dediğin şey, yedi altı üstü. Sonra power of fullness muhabbetine bağlayıp Gear 4 açıp yendi zaten. Isırıp çiğneyip mideye indirebildiği bisküviler ne kadar tehdit oluşturabilir ki?Yağmurlu havada Luffy niye ugrastı biskuvilerle?
Carrot'tan ayar yiyen Zoro'dan bahsediyoruz değil mi? Zoro sırf Sanji'nin eşleşmediği rakipler ile eşleşmediği için suni bir algı yaratılıyor. Değişen hiçbir şey yok. Zoro ile Sanji denkler. Luffy biraz daha önde.Cracker kata mevzusunu geçmiş millet göz var nizam var harbiden sanjiyi zoroya nasıl denk görüyorsun ben anlamadım ilk 300-400 sayı neysede gerisi içler acısı be
Sanıyorlarki Zoro ile doffy karşılaşsa iki tane yemeyecek.Zoro bu dövüşü kazansın ben seriyi o gün bırakırım.
Carrot'tan ayar yiyen Zoro'dan bahsediyoruz değil mi? Zoro sırf Sanji'nin eşleşmediği rakipler ile eşleşmediği için suni bir algı yaratılıyor. Değişen hiçbir şey yok. Zoro ile Sanji denkler. Luffy biraz daha önde.
Adam Pica'ya ulaşabilmek için beni fırlatın atacağım slash yetişmez diyor. Gözlem hakisi yetersiz olduğundan adamın yerini bulamıyor. Carrot'tan ayar yiyor. Nasıl oluyorsa Zoro süper güçlü, Luffy'ye eşit, Sanji'den açık ara iyi.Sanıyorlarki Zoro ile doffy karşılaşsa iki tane yemeyecek.
Hahaha, anlatamazsın. İddia olsa kaçı Zoro derdi sence?Hahaha Luffy'nin anket sonucu 150'ye 50 gibi ezici bir sonuçla öndeydi. Hem de Katakuri karşısında. Nasıl güven veriyorsa demek.
Şimdi verilecek cevap bla bla bla.
http://www.korsanfan.com/konu/luffy-vs-katakuri.6262/
Sonuca bak.
145-61
Luffy reyiz nasıl güven veriyor yav.