Emeğine sağlık güzel döküman oluşturmuşsun.
Bir madde daha: Zoro; Sanji ile şaka yollu, Luffy ile ciddi kapışacak düzeydedir![]()
Olayın özeti bu


Emeğine sağlık güzel döküman oluşturmuşsun.
Bir madde daha: Zoro; Sanji ile şaka yollu, Luffy ile ciddi kapışacak düzeydedir![]()
Bu konuyu açtığı zamanlarda herkese çiçek, gülücük atıyordu. Banlanmıyordu o zamanlar.Bu ne??? Analiz değil bu destan, e kitap felan ..... Eline sağlık valla bir ara okuyacağım. Banlanıp sonsuz buğa girdiğinde bunları mı ayarladın naptın ??? Büshido![]()
Zoro'ya değil de Zoro sever arkadaşlara yürüyorum.Irade timsallari de arada homurdanır(tüm sesliler 'ö' nağmesiyle vücut bulur): Ben ikibin adama bedelim, bırakın ne hali varsa görsün.
Çok da mütevazı ve düşünceli sert çocuk...
@Çörekçioğlu Luffy bizimki hapiste seğirtirken, bakıyorum da sıkıntıdan Sanji'den yürüyorsun Zoro'ya.
Sanji'nin önce Page One'ı yendiğini bir öğrenelim sonra hakkında atıp tutarızZoro'yu çivilerle sado mazo anlar yaşatan Hawkins'ten bahsediyoruz di mi? Hani, Zoro'nun gözlemi iyi dendikten sonra iki dakkada çizmişti Zoro'nun kaportasını? Sonra Zoro ''Büyüksün abi'' demek zorunda kalmıştı. O Hawkins mi?
Zoro ne yapacak acaba kendi arkında Sanji'nin eleman indirdiğini öğrendiğinde. Yine bi hasetlik yapar
Bu arada Luffy fanı olarak cevap vereyim. Ne yapalım yani, manganın tamamını parçalara bölüp Luffy'den adamlık dersleri diye konu mu açalımReisin gözüktüğü her sahnenin ayrı bir anlamı var. Aha daha son bölümde dedeye sahip çıkarak yine gösterdi kendisini. O yüzden Luffy açısından gerek yok öyle şeylere D:
Hala efsane konu.![]()
Sağ olSağlam olmuş. Baştan itibaren okumak ayrı bir güzel oldu. Niye Zoro’yu ayrı bir sevdiğimi hatırlattı olaylar.
Eline sağlık![]()
Sağ ol fandaşİyi emek vermişsin fandaş, eline sağlık.
Bu ne??? Analiz değil bu destan, e kitap felan ..... Eline sağlık valla bir ara okuyacağım. Banlanıp sonsuz buğa girdiğinde bunları mı ayarladın naptın ??? Büshido![]()
Emeğine sağlık güzel döküman oluşturmuşsun.
Bir madde daha: Zoro; Sanji ile şaka yollu, Luffy ile ciddi kapışacak düzeydedir![]()
Zoro reis adamdır.Eline sağlık..
Önceden ne güzel takılıyormuşsun, bozmuşlar seno bushidoYok bunu önce atmıştım, o zamanlar ban nedir bilmezdim hahaha
![]()
Ne yaptım ki, hala güzel güzel takılıyorumÖnceden ne güzel takılıyormuşsun, bozmuşlar seno bushido![]()
Sağ olBir işte emek olması onu değerli hale getirmez bence. Ama sen tutku dolu bir iş yapmışsın. Eline sağlık.