Bu tarz çocukca şeyler bizden geçtiği için biz üzülürken, sen seviniyorsun... Olay bu zaten.Sevindim reyiz.. benimde amacım buydu zaten... ksjsjs
Bu tarz çocukca şeyler bizden geçtiği için biz üzülürken, sen seviniyorsun... Olay bu zaten.Sevindim reyiz.. benimde amacım buydu zaten... ksjsjs
Evet ben bir ergenim reyiz.. Maalesef kanım kaynıyor. Alttan al artık bu veledi...Bu tarz çocukca şeyler bizden geçtiği için biz üzülürken, sen seviniyorsun... Olay bu zaten.
Ama Alpa’cığım, Kata da çay molasına gidiyor dövüşün ortasında. Buradan vurmak istediğine emin misin gerçekten? Kssnsns@RedTeroR
Bu sayfaları niye atmadın yav?
Reyiz arkasını döner gider boğazını kesmez bu arada. (Luffy hater mode : on)
Odenci değilim amma gerçekleşmemiş olaylar hakkında olmuş gibi konuşamıyorum diyerek kendine haksızlık etmene de gönlüm razı olmadı. Gayet de konuşabiliyorsun bu yetenek var şimdi Oden oraya yara bere içinde gelmiş. Aldığı ilk saldırı değil ki tek yemiş olsun. Kaido'nun nefes saldırısından hasar alıyor mesela saldırmadan hemen önce.gerçekleşmemiş olaylar hakkında olmuş gibi konuşamıyorum, yani hayır teq yiyen odenden dayanıklı fkdhsşsn
Luffy parmağı kadar bez bebek gibi taşımış işteDünyanın en güzel kadını tarafından kucaklanıyor daha ne olsun xd
Ya rakibi buna “Anamı yenmeye gelcen mi?” Diyor daha bunun ötesi var mı? Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Luffy “ben artık burada kalıcam seninle yaşamak istiyorum. KK’lik falan önemli değil bebeğim” deseydi, Kata göbek atacaktı resmen jsjsjsjs@Alpamis utanmadın değil mi o sayfaları atarken xD
Adam Zoro'nun kalkmasına bile fırsat vermezken seninkinin attığı dövüşlerde kalk ama, kalkmıcan mı canum yapan çar vardı karşıda xD
Mr.1 gerçekten sağlam karakter gözüme girdi tekrar
Bir saniyelik yanlışta alırım anahtarını deyip belasını veriyor Zoro'nun, yerdeyken yüzünü dönmesine bile izin vermeyecekti ama lafta en torpillisi xDYa rakibi buna “Anamı yenmeye gelcen mi?” Diyor daha bunun ötesi var mı? Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Luffy “ben artık burada kalıcam seninle yaşamak istiyorum. KK’lik falan önemli değil bebeğim” deseydi, Kata göbek atacaktı resmen jsjsjsjs
Ama Zoro da öyle mi? Zoro’ya sempati duyup etkilenen ilk adam, herifi ortadan ikiye yarıp denize attı resmen...
--- Annem ne olacak Luffy?--- Bitti mi Luffy
--- Bu kadar mıydı ?
--- Kalkmadın mı daha
Hayır buradan zamanında bize vurulduğu için onu atıyorum zaten. Bak ne demişim orada, Luffy hater mode: on demişim. Yani daha çok karşı tarafın argümanı bu.Ama Alpa’cığım, Kata da çay molasına gidiyor dövüşün ortasında. Buradan vurmak istediğine emin misin gerçekten? Kssnsns