Roronoa Zoro
Göstermelik niye versin yahu? Bu nasıl mantıkMangaka göstermelik vermiştir eline. :/ Yani genelde onları kullanmıyordur dövüşürken. Dövüş stilinin bir parçası değillerdir.

Göstermelik niye versin yahu? Bu nasıl mantıkMangaka göstermelik vermiştir eline. :/ Yani genelde onları kullanmıyordur dövüşürken. Dövüş stilinin bir parçası değillerdir.
Ben lastik meyvesine sahip olduğunu düşünüyorum mesela. Ondan göstermelik dedim. Gizem yaratıyor.Göstermelik niye versin yahu? Bu nasıl mantıkLuffy'nin elinde göstermeik silah gördün mü hiç, veya Zoro'nun? VEYA HERHANGİ BİRİNİN
![]()
hahaGomu gomu Roger'ın meyvesi değil bence.Ayrıca o reenkarnasyon teorisini kim çikardiysa uçan tekme atmak istiyorum
Göstermelik niye versin yahu? Bu nasıl mantıkLuffy'nin elinde göstermeik silah gördün mü hiç, veya Zoro'nun? VEYA HERHANGİ BİRİNİN
![]()
Kapak fotoğrafı o. Zoro'nun elinde dildo bile görebiliriz orada. Bahsettiğim şey manga sayfası.![]()
Ahanda bu.
Slash dahi atamıyorsa bıraksın korsanlığıKesin elindeki kılıçtan slash atıyor başka yolu yok.
slash cok öenmli kk olmanın anahtarı sonucta. raftele giderken slash atman gerekiyormusSlash dahi atamıyorsa bıraksın korsanlığı![]()
Movie Z 'de kullanmışlardı,senaryosu Oda'ya ait olan.Kapak fotoğrafı o. Zoro'nun elinde dildo bile görebiliriz orada. Bahsettiğim şey manga sayfası.
Rankyaku falan da bilmiyorsa ohoo..slash cok öenmli kk olmanın anahtarı sonucta. raftele giderken slash atman gerekiyormus![]()