Ben sana Japoncasındaki ifadeyi Türkçeye en iyi "lahza" şeklinde çevirebilirim. Boş ver kaşla göz arasını, split-second'ı falan. Oradan bir kıvıracaksın sen çünkü belli.Kaşla göz arasının saniyeye çevirmesi split second mı oluyor yani?
Ben sana Japoncasındaki ifadeyi Türkçeye en iyi "lahza" şeklinde çevirebilirim. Boş ver kaşla göz arasını, split-second'ı falan. Oradan bir kıvıracaksın sen çünkü belli.Kaşla göz arasının saniyeye çevirmesi split second mı oluyor yani?
Onu yıldırım olarak da yapıyor, Kaido'nunki falan şerit yerine yıldırım olarak akıyor. Haki bu yani.Ben bunun haki olduğunu düşünmüyorum. Burada hızı göstermek için çizmiş, ardıl görüntüsü olarak. Diğer bahsettiğin sayfada da şok dalgası bence. Bulutlardan falan haki çıkıyor yoksa saçma olur öyle olması. Bu efekt zaten çizgi romanlarda çok sık kullanılan bir şey dediğim şekillerde. Ayrıca hakiyi de şu ana kadar hep yıldırım şeklinde gördük.
Hee o yüzden mi Red Roc yediğinde pekmezi aktı?Ateşten niye kaçsın ya saldırıdan kaçıyor o da acımasın diyeydi sanırım.Onun ateşinden ne olacak sos gibi birşey.
Yıldırımla ardıl görüntü mü yapıyor?Onu yıldırım olarak da yapıyor, Kaido'nunki falan şerit yerine yıldırım olarak akıyor. Haki bu yani.
İçten patlamalı hakisinden kaçıyor yav, abartma sen de. Luffy'nin ateşi sürtünmeyle çıkan bir şey, serideki en zayıf ateşlerden biridir.Hee o yüzden mi Red Roc yediğinde pekmezi aktı?![]()
Bilemezsin. Luffy'nin ateşi nerden geliyor belirsiz.İçten patlamalı hakisinden kaçıyor yav, abartma sen de. Luffy'nin ateşi sürtünmeyle çıkan bir şey, serideki en zayıf ateşlerden biridir.
Sürtünmeden geliyor gibi gösterildi hep, öyle de kalmasını isterim. Güneş Tanrısı'nın alevi falan çıkarsa sana hak veririm ama hiç hoşuma gitmeyen bir senaryo olur. Zaten Kaido kendini magmayla kaplayan bir karakter, ateşten niye kaçsın ki?Bilemezsin. Luffy'nin ateşi nerden geliyor belirsiz.King'in mum ateşiyle karıştırmayalım.
Evet, Zoro sıçrayınca bile arkasından yıldırımların izi kalıyordu King'e saldırmadan önce.Yıldırımla ardıl görüntü mü yapıyor?