Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rocks D. Xebec

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Etkilendim.

Kullanılan: 201 83.4%
  • Umurumda olmadı.

Kullanılan: 40 16.6%

• Kullanılan toplam oy
    241
Roger'ın hiçbir zaman yönetme isteği olmadı. Senin dediğinin aksine özgürlüğü yönetmeye tercih ettiğine dair hiçbir bilgi, diyalog yok. Mantıken zaten yönetmek isteyen adamın sabit ve bağlı adaları olur, Roger'ın ne sabit adası var ne bağlı adası var ne şu adayı koruyorum diyor, Ray'in çalıntı gemisine bindikten sonra bir daha gemiden inmemiş adam. Yonkolar, Xebec, Dof, Croco hep bir adada karargah kuran veya ada koruyan bağlı adası olan karakterler, Mihawk tek tabanca geziyor, el etek çekmiş, yönetme isteği yok ama onun bile adası var, Rogerın o bile yok düşün işte.

Diğer hususta 42 yıl öncedeyiz, kimse Roger'ın hareketini izlemiyor, dünyaya etki bıraktığı falan senin uydurman, mangaka bile yazmış Büyük Korsan Çağında bu adamlar efsane diye anılacak diye, 42 yıl önce önemli birisi olarak geçmiyor Roger. Şuan herkes Xebec'i takip ediyor, en önemli karakter o.
Adası olmamasının sebebi o işte. Adam yönetmek istemiyor. Bağlı kalmak istemiyor adalara. Bu onun özgürlük anlayışı gibi lanse edildi. Adam maceradan maceraya koşuyor. Bir adada sabit kaldığı gösterilmedi pek. Bu arada ben de Roger'ın adası yok zaten ilgilenmiyor ada sahibi olmakla diyorum. Neyde anlaşamıyoruz? Aynı şeyi diyon.

Bu strong worl'den bir kesit.

Kaido Roger'a kafayı takmıştı mesela. Xebec de büyük ihtimal Roger ile bir sorunu var. Xebec tayfasına giren korsanlarından çoğunun Roger ile sorunu çıkacak büyük ihtimal. Bunu görmek için az kaldı.

Bu adamın yaptıkları bana abartılıyor gibi geliyo tamam iyi başarımlarda çok belirsiz yani çoğu.

1-amiral kesmesi amiralin gücü belli değil
2-4-5 kral kaçırması bunu rob luccide yapar
3-imin odasına girmesi (sabo 5 gorosei varken hepsine saldırıp çıkıyor)
4-haraldla çarpışma etkisi(roger ve wb daha çok alanı etkiliyor)
5-adalet kapısı kesmesi(komple yıktımı naptı göremedik etkiyi)

Böle şeylerden ötürü herkes adamı zirve ilan etti hemen ama pek öyle bi görüntü yok gibi geldi bana yok 1vall atmış yok 2v1 felan yahu adamın ekibi 13-14 tane büyük savaş gücü barındırıyor zaten :)

Bu adamın yaptıkları bana abartılıyor gibi geliyo tamam iyi başarımlarda çok belirsiz yani çoğu.

Böle şeylerden ötürü herkes adamı zirve ilan etti hemen ama pek öyle bi görüntü yok gibi geldi bana yok 1vall atmış yok 2v1 felan yahu adamın ekibi 13-14 tane büyük savaş gücü barındırıyor zaten :)
Adamın yaptıkları abartılı değil de Tüm Zamanlara bakıp zirveye koyan varsa o abartılı olur. Bu adam bulunduğu kuşağın zirvelerinden birisi.

1- Şuana kadar Canavar ilan edilmeyen Amiral yok, Aka-Kuzan-Kizaru canavar diye anıldı, sonradan katılan Ryo ve Fuji de Dof tarafından Canavar diye anıldı, haliyle sıradan adamı Amiral yapmıyorlar, yoldan geçerken teklenecek Korları amiral yapmıyorlar, WG iki tane Korluktan Amiral adayı olan kişileri amiral yapmıyor, dışarıdan bulduğu Ryo ve Fujiyi yapıyor, boşuna değil yani. O yüzden eforsuz Amiral kesme net güç göstergesi.

2- 4-5 Kral kaçırma olayı güç göstermez ama prestij artırıyor.

3-IM'ın odasına giren ilk ve tek kişi olmuş Xebec, Sabo oraya girmemişti, bu da güç göstergesi değil, prestij unsuru

4- Roger vs WB'de km bilgisi vermiyor Oda. Burada direkt 5 km alanı etkiledi diyor. Bu güç göstergesinden ziyade denklik belirteci bence. Harald ve Rocks o kadar denk ki bu kadar alanı etkiliyor çarpışmaları, karakterlerin biri biraz daha güçlü olsa bu kadar büyük şok dalgası çıkmazdı. Misal Kaido ve Luffy'de, Kaido hep haki seviyesini artırıp çarpışmalarda eziyordu. Roger ve WB'de de benzer denilebilir. O dönem WB daha güçlü, Roger biraz daha güçlü olsa daha ciddi bir şok dalgası çıkarabilirlerdi.

5- Adalet kapısını kesti demiyor, yanlış değilsem kırdı veya yıktı gibi bir şey diyor. Ben zaten kendi fiziksel gücüyle yaptığını düşünmüyorum, gemiyle, topla veya kumanda odasıyla falan da yapılmış olabilir, en olmadı Gaban gibi sayısız vuruşla yapmış da olabilir, burada tek vuruşla kırmadıktan sonra gerisinin feat değeri yok.

Dedikleri gibi 1 vs 2 veya all olmuş da olabilir, o dönemin Roger ve Garp'ı bu adama denk değil, ileride zirve olduklarında denk olacaklar.

Adamın yaptıkları abartılı değil de Tüm Zamanlara bakıp zirveye koyan varsa o abartılı olur. Bu adam bulunduğu kuşağın zirvelerinden birisi.

1- Şuana kadar Canavar ilan edilmeyen Amiral yok, Aka-Kuzan-Kizaru canavar diye anıldı, sonradan katılan Ryo ve Fuji de Dof tarafından Canavar diye anıldı, haliyle sıradan adamı Amiral yapmıyorlar, yoldan geçerken teklenecek Korları amiral yapmıyorlar, WG iki tane Korluktan Amiral adayı olan kişileri amiral yapmıyor, dışarıdan bulduğu Ryo ve Fujiyi yapıyor, boşuna değil yani. O yüzden eforsuz Amiral kesme net güç göstergesi.

3-IM'ın odasına giren ilk ve tek kişi olmuş Xebec, Sabo oraya girmemişti, bu da güç göstergesi değil, prestij unsuru

4- Roger vs WB'de km bilgisi vermiyor Oda. Burada direkt 5 km alanı etkiledi diyor. Bu güç göstergesinden ziyade denklik belirteci bence. Harald ve Rocks o kadar denk ki bu kadar alanı etkiliyor çarpışmaları, karakterlerin biri biraz daha güçlü olsa bu kadar büyük şok dalgası çıkmazdı. Misal Kaido ve Luffy'de, Kaido hep haki seviyesini artırıp çarpışmalarda eziyordu. Roger ve WB'de de benzer denilebilir. O dönem WB daha güçlü, Roger biraz daha güçlü olsa daha ciddi bir şok dalgası çıkarabilirlerdi.

5- Adalet kapısını kesti demiyor, yanlış değilsem kırdı veya yıktı gibi bir şey diyor. Ben zaten kendi fiziksel gücüyle yaptığını düşünmüyorum, gemiyle, topla veya kumanda odasıyla falan da yapılmış olabilir, en olmadı Gaban gibi sayısız vuruşla yapmış da olabilir, burada tek vuruşla kırmadıktan sonra gerisinin feat değeri yok.

Dedikleri gibi 1 vs 2 veya all olmuş da olabilir, o dönemin Roger ve Garp'ı bu adama denk değil, ileride zirve olduklarında denk olacaklar.
İnsanlar adadan dışarı uçuyor, çıkan şokla ağaçlar yerinden sökülüyor, WB'nin gemisi savruluyor.

Bu çarpışmada neye göre Roger WB'den daha güçsüzdü diyebiliyorsun? :D Ayrıca beklediğin ciddi şok dalgası ne? Harald ile Xebec'in çarpışmasında böyle şok dalgası çıkmış mıki?

1- fuji ve aramaki olmasa tokitake felan amiral olcak ve günceldeki durum o zamanki belirsizliği değiştirmez yani
2-herhangi toptierde yapabilir diye dedim
3-yahu goroseiler yok şövalye yok sızmış yani sabo direk ime goroseilere saldırdı yahu
4-denk çarpışmadan eşit güç vermek evrende saçma base luffy kaıdo ile eşleşiyor roger ve wb denk çarpıştı wb neden üstün olsun burdan? Üstün gelemedi işte ikiside
5-kendisi yapmıştırda mesela nekadarı yıkıldı komplemi yıkıldı kaç saldırı bunlar önemli evet
6-bizim gördüğümüz garp rogerında yaşı bilinmiyorki yani godvalleyden nekadar önce mesela bizim gördüğümüz çarpışma 40 yaşındalar godvalleyde bizim gördüğümüz hallerinin üstündedirler yani.

Yazdığın üçüncü madde için diyeceğim

Yanılmıyorsam Sabo odayı şansa buluyor. Lan bu korumalar niye burada bı bakayım diye girip buluyor.

Xebec ise bile isteye oraya giriyor oturuyor ve bekliyor İm'i. Yani İm'in varlığından haberi var. Savaş ilanı etmek için oraya gitmiş maksatlı, planlı bir hareket. Sonra da çıkıyor. Sabo'nun nasıl çıktığı ortada zaten.

Sabo'nunki şansa bala.

Yazdığın üçüncü madde için diyeceğim

Yanılmıyorsam Sabo odayı şansa buluyor. Lan bu korumalar niye burada bı bakayım diye girip buluyor.

Xebec ise bile isteye oraya giriyor oturuyor ve bekliyor İm'i. Yani İm'in varlığından haberi var. Savaş ilanı etmek için oraya gitmiş maksatlı, planlı bir hareket. Sonra da çıkıyor. Sabo'nun nasıl çıktığı ortada zaten.

Sabo'nunki şansa bala.
Xebec bence de Im'i biliyor fakat o odanın varlığından haberi olduğunu düşünmüyorum. Xebec konuşmaya sonradan dahil oluyor zaten.

Ayrıca Xebec'in Imu'nun odasına gittikten sonra oradan canlı çıkması prestijden öte net bir güç gösterisi. Sabo'ya karşı kuduran Imu, Xebec'i cidden umursamıyor mu yani? Bu adam açıkça Sabo'dan daha büyük bir tehdit unsuru. Imu, Xebec'i orada öldürmeye kalksa kimliği ifşa olurdu muhtemelen. Bu sebeple bu durumda Xebec'e arti yazar. Gücünü gösteriyor.

İnsanlar adadan dışarı uçuyor, çıkan şokla ağaçlar yerinden sökülüyor, WB'nin gemisi savruluyor.

Bu çarpışmada neye göre Roger WB'den daha güçsüzdü diyebiliyorsun? :D Ayrıca beklediğin ciddi şok dalgası ne? Harald ile Xebec'in çarpışmasında böyle şok dalgası çıkmış mıki?

1- Xebec ve Haraldın çarpismasi 5 km çaptaki her seyi uçuruyor. Roger vs WB de bir iki çöp ve bir iki ağaç disinda ne uçmuş ?

E. Oda bilinçli olarak ölçü vermiş, Roger vs WBde ölçü var mi yok, o yüzden rahatlikla daha şiďdetli denilebilir.

2- E oda God Valleyden 2 yil sonra WB prime oldu demiş, Roger vssi WBnin prime olmasindan 7 yil sonra gerceklesiyor üstüne o dönem WB > Roger olduğu tescilli, en güçlü adam deniyor.

Aç Oden vs WBye bak, 27 yasındaki Oden de WByle kilic tokusunca etrafa insanlar ucuşuyor. Bu sira Odenin temassiz hakiden haberi bile yok.

Velhasıl güçlüye ne kadar yaklasirsan o kadar şiddetli bir çarpisma görülür. :)

1- fuji ve aramaki olmasa tokitake felan amiral olcak ve günceldeki durum o zamanki belirsizliği değiştirmez yani
2-herhangi toptierde yapabilir diye dedim
3-yahu goroseiler yok şövalye yok sızmış yani sabo direk ime goroseilere saldırdı yahu
4-denk çarpışmadan eşit güç vermek evrende saçma base luffy kaıdo ile eşleşiyor roger ve wb denk çarpıştı wb neden üstün olsun burdan? Üstün gelemedi işte ikiside
5-kendisi yapmıştırda mesela nekadarı yıkıldı komplemi yıkıldı kaç saldırı bunlar önemli evet
6-bizim gördüğümüz garp rogerında yaşı bilinmiyorki yani godvalleyden nekadar önce mesela bizim gördüğümüz çarpışma 40 yaşındalar godvalleyde bizim gördüğümüz hallerinin üstündedirler yani.
1 Olmasa diye bir sey yok, varmis yapmislar, zayif adami amiral yapmayabilirler. Sengoku amiralken yaninda bilinen amiral yok misal tek amiral var, kalkip dobermani momongayi amiral yapmamislar, illa 3 amiral olacak diye bir sart yok suana kadar.

2 Xebec toptier zaten, benim dedigim.kendi doneminin Haraldla birlikte zirvesi bu adam. Ama tüm.dönemler için WB ve Kaido bunu geçerĺer.

3 sabo saldirdi da ne oldu abi, toptier etmez Sabo. Şuan çok zayif Amiral bile tutamiyor uzun süre

4 Harald eşit güç cikariyor jste, Rocksun surekli gidip gelmesi boşuna değil.

6 şuan Godvalleyden 4 yil öncedeyiz, Roger 35 Garp 36 yasinda

1- Xebec ve Haraldın çarpismasi 5 km çaptaki her seyi uçuruyor. Roger vs WB de bir iki çöp ve bir iki ağaç disinda ne uçmuş ?

E. Oda bilinçli olarak ölçü vermiş, Roger vs WBde ölçü var mi yok, o yüzden rahatlikla daha şiďdetli denilebilir.

2- E oda God Valleyden 2 yil sonra WB prime oldu demiş, Roger vssi WBnin prime olmasindan 7 yil sonra gerceklesiyor üstüne o dönem WB > Roger olduğu tescilli, en güçlü adam deniyor.

Aç Oden vs WBye bak, 27 yasındaki Oden de WByle kilic tokusunca etrafa insanlar ucuşuyor. Bu sira Odenin temassiz hakiden haberi bile yok.

Velhasıl güçlüye ne kadar yaklasirsan o kadar şiddetli bir çarpisma görülür. :)

1 Olmasa diye bir sey yok, varmis yapmislar, zayif adami amiral yapmayabilirler. Sengoku amiralken yaninda bilinen amiral yok misal tek amiral var, kalkip dobermani momongayi amiral yapmamislar, illa 3 amiral olacak diye bir sart yok suana kadar.

2 Xebec toptier zaten, benim dedigim.kendi doneminin Haraldla birlikte zirvesi bu adam. Ama tüm.dönemler için WB ve Kaido bunu geçerĺer.

3 sabo saldirdi da ne oldu abi, toptier etmez Sabo. Şuan çok zayif Amiral bile tutamiyor uzun süre

4 Harald eşit güç cikariyor jste, Rocksun surekli gidip gelmesi boşuna değil.

6 şuan Godvalleyden 4 yil öncedeyiz, Roger 35 Garp 36 yasinda
1- wb ile rogerın çarpıştığı adanın 5km den küçük olduğu bilgisi nerden geliyor?
-wb ile rogerın çarpışması sonucu oluşan etkiyi gemiyi felan çeviriyor bulutlara kadar şokdalgaları fışkırıyor
2-wb nin wsm/wsp ünvanlarını çokkez açıkldım total savaş gücüne denmiyor en güçlü adam hasta rogerın rakibi galiba :)
-Hayır böylebi mantık yok saldırıların çeşitleri var alan etkili kişiye odaklı böyle bi güç ölçekleme mantığı yok hiçbiyerde
1-günümüz amiralleri güçlü diye o dönemki amiralde kizaru lvl olcak diye bi durum yok momonganın 1-2 lvl üstüde olabilir canon bi bilgiymiş gibi savunuyosunuz boş adamı amiral yapmazlar mevcut zamandaki en güçlü denizcileri yaparlar sengoku,garp dışı elit denizci olmayadabilir gözükmemiş adama lvl biçiyosunuz ya
2- xebec harald top tierdir zaten garp-roger-xebec-harald dönemin zirveleri xebec daha öndedir
-wb geçebilir ama kaıdonun öyle bi durumu yok kaıdonun eşleştiği top tier tek karakter luffy gerisi ya sağkol yada yonkonun2-3. Adamı ayarı kişiler luffyde patates ediyor zaten adamın nerf yemesini bahane ediyosanız tam enerji kaidonun g5 e üstin geliceğini kanıtlamanız lazım öyle bi panel yok ama neyazıkki kısaca g5 savaş gücü olarak>kaido kaido xebec gibi bi adamla kıyas edilcek bi karakter değil yada wb felan kaıdo yonko seviyesinin göstergesidir seride
3-xebec naptı? Oturdu sadece sabo ime saldırdı direk gorosoilere saldırdı çokdaha büyük işlev
4-harald=xebec çıkmaz 1 clash veya xebeğin haraldı ekibine istemeye gitmesinden yakın denir
6-4 yıl önceki bilgi nerden geldi bilmiyorum ama öyleysede 4 senede bunlar hep birbirleri ile savaşıp gelişebilir yani gördüğümüz garp roger amiral-yonko seviyesiye godvalleyde prıme hallerine yakındır işte zaten gözüken garp rogerda tek çarpışma yaşıyor clash atsalar daha etkili olurdu net bi seviye biçemiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık