Tamam ben de kabul ediyorum eski Robin değil. Zaten bir bölüm önceki tepkisi bunu belli ettiydi.Koskoca pilavüstükurusun sen, şu yazdığına bak
Ayrıca eski adım... Bir yıl dolsun geri alacağım o adı.
Tamam ben de kabul ediyorum eski Robin değil. Zaten bir bölüm önceki tepkisi bunu belli ettiydi.Koskoca pilavüstükurusun sen, şu yazdığına bak
Yok be Robinlik değillik durum. Anten, çekemeyen falan. Eskiden kafaya manga sayfası atardın, oldu mu şimdi oldu mu yar?Tamam ben de kabul ediyorum eski Robin değil. Zaten bir bölüm önceki tepkisi bunu belli ettiydi.
Hayır, suçlu Dragon. Geçtiğimiz iki yılda ne yaşattıysa kadına, büyük değişim yaşamış.Robin`i iki yıl aradan sonra giyiminden tut karakterine kadar değiştirdi Oda. Hep Oda`nın suçu. Müthiş karizmatik tasarlanmış bir karakterken karanlık ve gizemli tarafını öldürdü adam. Popçik seks objesi haline geldi. Robin`in eski görünümünü özlüyorum ben. Umarım tamamen yok etmemiştir ilk halini ileride bize gösterir.
Bence de almalısın.Tamam ben de kabul ediyorum eski Robin değil. Zaten bir bölüm önceki tepkisi bunu belli ettiydi.
Karıştırdın herhalde ben manga sayfası atmazdım. Tartışmaya girmekten de genellikle kaçınırım. Hem o mesajı atmamım nedeni Smoker idi. Biraz didişmek istedi canım.Yok be Robinlik değillik durum. Anten, çekemeyen falan. Eskiden kafaya manga sayfası atardın, oldu mu şimdi oldu mu yar?
Anladım. Şimdi çiköfteye yazdığını gördüm de benim vade daha erken doluyor, ben mi alsam nickiKarıştırdın herhalde ben manga sayfası atmazdım. Tartışmaya girmekten de genellikle kaçınırım. Hem o mesajı atmamım nedeni Smoker idi. Biraz didişmek istedi canım.
@çiköfte bir yıl dolsun geri alacağım. Pişmanım!