Buster call israftır. Haramdır... Devletin malını boşa kullanmaktır.Buster call'un bi cacığa yaramadığını bizlere ispat eden karakter.Dost düşman herkesi yokeder diyorlardı ekibin hepsi baygın olmasına rağmen çoğu sağ kurtulmuş.Buster call'la inecek adam değildi ama bari bu kadar gaz vermeseydi Ennies Lobby'de
ben CP0 u grup grup düşünüyorum. adam öldürenler istihbarat fikir adamı gibi. Ben kalabalık bir grup olacağını düşünüyorum bir şeye dayanmıyor ama dünya asillerinin adamları olduklar için güçlü ve çoklardır diye tahmin ediyorum. Bakalım işlense de görsekÖyle bir bilgi yok ama Dresrosa Savaşından sonra CP0 gösterildiğinde sahada ekibe liderlik eden kişiydi. Reverie'de yine CP0 gösterildiğinde en önde yer alıyordu. Lider kimden ziyade CP0 kaç kişi onu merak ediyorum. Dresrosa'da gelen üç kişi kimdi. Ya da Wano'da olan üç kişi. Baya kalabalık gibiler çünkü bazıları güçlü değil gibi izlenim var bende.
Kullananda fedocudurBuster call israftır. Haramdır... Devletin malını boşa kullanmaktır.
Tabiki öyle. O gün Bustercall'i organize edenler Fetocu subaylardı. Başarısızlık asla Devletimize mal edilemez. Çok şükür Akainu reis geldi de inlerine kadar inip hepsini temizledi.Kullananda fedocudur
Bu arada şunuda söyliyim, Dresrosa'da gördüğün 2 kişiyle Wano'daki 2 kişi aynı kişiler ;Seride sevdiğim karakterlerden. Adam işini yapıyor hemde en iyi şekilde.
Öyle bir bilgi yok ama Dresrosa Savaşından sonra CP0 gösterildiğinde sahada ekibe liderlik eden kişiydi. Reverie'de yine CP0 gösterildiğinde en önde yer alıyordu. Lider kimden ziyade CP0 kaç kişi onu merak ediyorum. Dresrosa'da gelen üç kişi kimdi. Ya da Wano'da olan üç kişi. Baya kalabalık gibiler çünkü bazıları güçlü değil gibi izlenim var bende.
Bu Wano'daki üçlünün tavırlarını nasıl buluyorsun peki. En azından Wano'ya gelen üçlü pek güçlü görünmüyorlar. Orochi Vegapunk deyince ortadaki adamın aklı gitti. Diğerinin de kafasına sıktı. Orochi de baya rahattı. Yanı belli bir seviye üstü olsalar Orrcihi gibi bir adam böyle tavırlar sergilemez bence. Bu CP0'da bor gariplik var ama neyse.Bu arada şunuda söyliyim, Dresrosa'da gördüğün 2 kişiyle Wano'daki 2 kişi aynı kişiler ;
![]()
Sadece en sağdaki adam farklı..
Şuana kadarki cp0 üyeleri = Lucci-Kaku-Stussy- Maskeli 4'lü
Yani 7 kişiler şimdilik, ben grup grup olduklarını sanmıyorum, cp0 tek bir örgüt, grup grup dediğiniz şey cp1-cp2-cp3-....... cp9 grupları, cp0 tek başına tüm örgütün başı dendi.
Tabi Oda bir GİZEM koymuş buraya. İki bilinmeyen koymuş mesela şu şapkalı atkılı adam mı lider yoksa Lucci mi? gibisinden..
Lakin ben önceki mesajımda detaylıca açıkladım, Lucci'ye patron deniliyor, Lucci emir veriyor o 3'lüye. Ben Lucci'den önplanda biri olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Orochi '' Kaido'ya güvendiği '' için öyle tavırlar sergiliyor oradada söylüyor zaten '' Arkamda Kaido var hepiniz bir olsanız bilen bu ülkeyi yenemezsiniz '' diye.Bu Wano'daki üçlünün tavırlarını nasıl buluyorsun peki. En azından Wano'ya gelen üçlü pek güçlü görünmüyorlar. Orochi Vegapunk deyince ortadaki adamın aklı gitti. Diğerinin de kafasına sıktı. Orochi de baya rahattı. Yanı belli bir seviye üstü olsalar Orrcihi gibi bir adam böyle tavırlar sergilemez bence. Bu CP0'da bor gariplik var ama neyse.