Neden küçük düşürsünki luffyle eş gidebilmesi bile büyük başarı onu geçtim zorodan tam güçte acoclu bi saldırı yedi ve ayaktaydı adam.Biz onu yükselttik ama o kendini küçük düşürdü.
Neden küçük düşürsünki luffyle eş gidebilmesi bile büyük başarı onu geçtim zorodan tam güçte acoclu bi saldırı yedi ve ayaktaydı adam.Biz onu yükselttik ama o kendini küçük düşürdü.
Lucci, Kaidou'yu yenebileceğini düşünüyor olmalı. Aksi halde Kaidou'yu yenmiş birine kafa atacak kadar salak olamaz.Bence küçümseniyor güç olarak g5 luffyle bisüre aşık atabildi ve zoro ile uzun bi süre eşit kapıştı muhtemelen king ve katakurinin üstündedir.
Luffy ile eş dövüşmedi luffy onunla kedinin fare ile oynaması gibi oynadı ortada eş dövüşme diye bir olay yok ki.Luffy önce bir avans verdi tarttı lucci yi sonra da var git yoluna kendi ayarındakilerle dövüş dedi.Neden küçük düşürsünki luffyle eş gidebilmesi bile büyük başarı onu geçtim zorodan tam güçte acoclu bi saldırı yedi ve ayaktaydı adam.
Sanji mi?Luffy ile eş dövüşmedi luffy onunla kedinin fare ile oynaması gibi oynadı ortada eş dövüşme diye bir olay yok ki.Luffy önce bir avans verdi tarttı lucci yi sonra da var git yoluna kendi ayarındakilerle dövüş dedi.
Sanji de zorlarsa lucciyi tası tarağı toplasin daha tayfaya bulaşmasın lucci efendi.Sanji mi?
Luffyi bi yonko olarak görmüyordu ama kaidoya karşı öyle bi düşüncesi olmaz gibi.Lucci, Kaidou'yu yenebileceğini düşünüyor olmalı. Aksi halde Kaidou'yu yenmiş birine kafa atacak kadar salak olamaz.
G5 ile aşık attı bisüre animede base luffylede dövüştü gayetLuffy ile eş dövüşmedi luffy onunla kedinin fare ile oynaması gibi oynadı ortada eş dövüşme diye bir olay yok ki.Luffy önce bir avans verdi tarttı lucci yi sonra da var git yoluna kendi ayarındakilerle dövüş dedi.
Az konuşmuş olsa belki de dayak yemeyecekti Karasakal da cok konuşup dayak yiyor konusmak başa bela.İyi karakterdir severim ama çok konuşup dayak yiyor![]()