Çok güzel saçmalamışsın yav.
12.sayfaya bakarsan , Tekmeyi yediği sırada yere toslamış zaten, sonradan oturduğu falan yok. Te Allah'ım.
Birde Luffy tıfılken falan yendi diyor. Sai dediğin adam istediği kadar bacak powerup u alsın, dressrosa'nın başında Luffy'nin sıradan bir tekmesiyle tek yiyip sahalardan uzaklara uçuyordu. Tekmesi güçlendi diye '' Dayanıklılığı,Fiziksel Gücü ve Hızı '' artmadı yani.
Birde Lucci, Sai'den çok fazla güçlü kabul edilirse, Nami'de Sanji'den güçlü kabul edilir yazmışsın, alakasız yorumlar yani.
cp9 800 yıldır Enies Lobby'i koruyan Adalet birliği ve Lucci cp9 tarihinin en güçlü adamıydı, potansiyelli olmasa 13 yaşında krallık kurtarmazdı adam. Koramiraller o kadar bas bas bağırdı '' Çok Güçlü '' falan diye. Aokiji bile diyor '' cp9'un yenileceğini düşünmedim '' diye.
Bende Sai'yi 2 yıl önceki haliyle ezer geçer diyorum. Rankyakuları G3 boyutunda adam uçuyor üstüne Soru ile Geppou'yu birleştirmiş '' Kamisori '' tekniğini yapıyor. 6 stilin en baba tekniğine ulaşmış Rokougan'a kadar. Bu 2 yıl önceki hali bak, 2 yıl sonraki halini söylemedim bile.
Birde şu hazırlıksız yakalanma olayı iyice saçmalamış. Sabo'da Burgess'i hazırlıksız yakaladı ama sonrasında gömmesini bildi. Sai o sıradan tekmeden sonra yerlere uçup başını tutmayacaktı , kusura bakma yani sandığın kadar güçlü bir Sai yok ortada.