İddiaya girerken bile, Oyaji'nin lehine olacak şekilde girdim. Kurtarmaz mı?Laz Ziya için ne demişim, az ileriye bak.

İddiaya girerken bile, Oyaji'nin lehine olacak şekilde girdim. Kurtarmaz mı?Laz Ziya için ne demişim, az ileriye bak.

Haklısın çok tanımıyoruz kendisini kendisi biraz acımasız bi tipe benziyor ama rakiplerine bakınca hepsinin saygısını kazanmış. Garp Ace'i kendi torunu gibi büyüttü, shiki o ölünce sinirlenip Garp ve Sengoku'ya tek daldı, Wb hayatını ailesi dediği tayfasına adamış adam bile ölürken onu aklına getiriyor. Böyle bir adam çokta kötü olamaz. Ama reyiz demek için az bilgi var elimizde..İçinde Roger olan hiçbir listeyi dikkate almayın.

Reigen reyiz güzel olmuşReis diye yazılanların çoğu reisin yanından geçemiyor. Guts nerenin reisi?? Reis dediğin aklı başında ve birlik beraberlik bilinci olan birisi olmalı. Konuşarak bile meseleyi çözebilen birisi olmalı.
1- Uzumaki Naruto
Hani bu adamdan daha reisi yoktur olamaz.
2- Führer Grumman
3- Akane Tsunemori
4- Arakata Reigen
5- Shanks
Animeler dışındaysa gelmiş geçmiş en büyük reis
Arthur Morgan'dır.
De Guts da reyiz değil midir? Başına ne gelirse gelsin yoluna devam etmiyor mu Guts reyiz?Guts'ın pozitif anlamda bir şey yaptığını hatırlamıyorum. Reis elini neye atsa kurutuyor bu açıdan iyi olabilir tabiReigen reyiz güzel olmuşDe Guts da reyiz değil midir? Başına ne gelirse gelsin yoluna devam etmiyor mu Guts reyiz?

Senin yazdığın ilk 2 paragraf ve seçtiğin 5 kişi ile ilgili açıklamalarını okumamış.Reigen reyiz güzel olmuşDe Guts da reyiz değil midir? Başına ne gelirse gelsin yoluna devam etmiyor mu Guts reyiz?
1 kişi olsaydı sadece mesrla o konuda olurdu.
Şu Hindistan kılıklı herifler saraydaki eğlenceyi bastığında hiç alakası olmadığı halde doğramadı mı reyiz mahlukatları.Guts'ın pozitif anlamda bir şey yaptığını hatırlamıyorum. Reis elini neye atsa kurutuyor bu açıdan iyi olabilir tabi![]()
Senin listede güzeldi be Yang Wenli'yi görünce hüzünlendimSenin yazdığın ilk 2 paragraf ve seçtiğin 5 kişi ile ilgili açıklamalarını okumamış.
Arkadaş polyannacılık konusunda 5 kişiyi seçmiş1 kişi olsaydı sadece mesrla o konuda olurdu.
![]()