Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Records Of Ragnarok'taki En Güçlü İnsan

EN güçlü insan hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    28
Afrodit'ı nasıl yapmışlar öyle? Koskoca Tanrıça, bir sahnede heyecandan göğüsleri yüzüne çarpıyor, oegh. :)

Zeus hadi neyse, bütün mitoloji soytarılıkları ve azgınlığı üzerine kurulu.
yani zeusu mitolojideki gibi koysalardı evrenin güçseviyesi bunu kaldırmazdı.

afrodit için bişey diyemeyeceğim ama o açıdan tek bozuk char afrodit gibi duruyor.

Hades'in hakkı yendi. Qin Shi Huang iyi karakter olsa da dövüş Hades'in hakkıydı. İnsanlar içinde halen Adam'dan güçlüsü gelmedi bence. Tesla'dan da çok bir beklentim yok.
Hades'i gözümüzde büyüttüler hatta ekstra power up verdiler. Yenmesi gerekiyordu bencede. İnsanlığın puan kazanması lazımsa Tesla kazansa daha iyi olurdu bence.

Hades'i gözümüzde büyüttüler hatta ekstra power up verdiler. Yenmesi gerekiyordu bencede. İnsanlığın puan kazanması lazımsa Tesla kazansa daha iyi olurdu bence.
Hades'ten öyle çok bir atraksiyon da görmedik açıkçası. Dümdüz mızrakla saldırıp geçti sadece. Daha farklı güçler çıkarmasını beklerdim. Tesla dövüşü nasıl olacak bakalım.

Hades'ten öyle çok bir atraksiyon da görmedik açıkçası. Dümdüz mızrakla saldırıp geçti sadece. Daha farklı güçler çıkarmasını beklerdim. Tesla dövüşü nasıl olacak bakalım.
Tesla dövüşünde tam tersi bir sürü atraksiyon olacak. Karakter hikayeleride güzeldi bana göre.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık