7 sülalesi gelse bir cacık olmaz ondan.Akainu denizcileri bırakmadığı surette inmeyecek bir adam.Nerden kaçmışım la anlamadım.Muhabbeti değistirerek sen mi kaçıyon len yoksa ?
Fandaş Aka sevdiğim tek amiraldir ama malesef Sebattin'e yem olucak.:/
7 sülalesi gelse bir cacık olmaz ondan.Akainu denizcileri bırakmadığı surette inmeyecek bir adam.Nerden kaçmışım la anlamadım.Muhabbeti değistirerek sen mi kaçıyon len yoksa ?
Fandaş Aka sevdiğim tek amiraldir ama malesef Sebattin'e yem olucak.:/
Akainu’ya nerdeyse denk olan aokijiyi yenecek seviyeye çıkar belki. Ama akainuyu yenemez. Akainu’yu yenebilmek için hakide çok üstün olması lazım ve ben hakisini o kadar geliştireceğine inanmıyorum. En az 3-4 yıl lazım.Neden çıkamasın o seviyeye ? Fuji ve Sabo arasında ne kadar fark gördün ki ? Luffy aşağı yukarı 3. komutan seviyesinden 1 p-upa sağ kol seviyesine çıktı.Manga bitene kadar Sabo'nun 2 p-up alacağını düşünürsek gayette çıkabilir bence.
Kızıl köpek dua etsin meyve üstünlüğü vardı ve 2. tümen komutanımız yorgundu, hapis hayatı yaşamıştı. Yoksa aklını alırdı adamın.Akainu'nun bitiriciliği plot armor'dur. Oda bir iki bölümde paket etmek istedi Ace'i.

Ne boş yaptın be.Kızıl köpek dua etsin meyve üstünlüğü vardı ve 2. tümen komutanımız yorgundu, hapis hayatı yaşamıştı. Yoksa aklını alırdı adamın.![]()
Ne ciddiye aldın be.Ne boş yaptın be.