Ömrü yetse yapacaktı.Ace : Döndüğümde burayı her gün yemek yiyeceğin yer yapacam
Luffy : Burada iken her gün yemek yiyeceğin yer yapacam. Vaat etmiyoruz, yapiyoruz
Kral hakkında kötü konuşmayın.Bu kadar gerçekçi karakter seride azdı.Zaafları olan birini shounen mangada üstelik iyi karakter olarak işlemek herşeye bedeldi.
Düşün seride anasını,babasını takan yok o kadar gerçekçi karakterler mevcut bir kere bile lafını eden yok.Hani kim etti Nami,Franky vs uzar gider.
Ace hiç görmediği babası üzerinden toplum travması yaşamış ve bunun üzerinden kararsızlıkla yoğrulmuş bir karakterdi.Mangaka psikanaliz kavramını işledi seride üzerinden neredeyse.

Bu yüzden hiç içselleştiremedim o kadar yoksa karakter tasarımı falan güzeldi. Keşke daha iyi yedirebilseydi seriye Oda. Belki de en baştan aklında olan bir karakter bile değildi. Ki zaten beni rahatsız eden ve aklımdan geçen de buydu tam olarak ilk izlediğimde. Belki ileride bunu da itiraf eder. Ölü doğmuş bir karakterin ölümü de çok vurmadı beni haliyle :/ Ama Luffy'nin halini çok iyi yansıtmıştı, o vurmuştu işte.