Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. WCI Charlotte Katakuri

1 v 1 dövüşte hangisi kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    38
Oaylara böyle bakılmaz luk luk. ace haki falan göstermedi o zaman jimbei'yi de dövemesin, Croc bile 2 milyar ödül aldı. Shicbukailerin en üst seviyelerinden biri bu, moria'yı tekliyordu. Ace bir şey göstermedi dövemez olayı safsata sadece.

Teach ile dövüştü ve kaybetti bunun haricinde bir falsosu yok ki teach ne kadar güçlü soru işareti eleman shanks'ı yarmış.

Katayı tekme tokat atarak döver, ateşli tekme ateşli tokat falan işte. Sen @Alpamis'a bakma yol yakınken dön ona kalsa Kata, Rayleigh falan dövüyordu rahat bir şekilde xD
Ateşli tekme tokat atamayacak işte sorun orada.Haki kaplamalı mochileri yer yer oturur.Serinin ana karakterini tekme tokat dövüp yenilmeyen ezilmeyen bir karakterden bahsediyoruz.Sağ kol seviyesi ile daha altındaki adamları kıyaslamaya gerek yok.Başta Aceciğimin güzel hatırı için Kata zor seviye yener demiştim sonradan bazı arkadaşların yüzünden haksızlık ettiğimi anlayıp değiştirdim orta seviye yetermiş dedim :rolleyes:

Ateşli tekme tokat atamayacak işte sorun orada.Haki kaplamalı mochileri yer yer oturur.Serinin ana karakterini tekme tokat dövüp yenilmeyen ezilmeyen bir karakterden bahsediyoruz.Sağ kol seviyesi ile daha altındaki adamları kıyaslamaya gerek yok.Başta Aceciğimin güzel hatırı için Kata zor seviye yener demiştim sonradan bazı arkadaşların yüzünden haksızlık ettiğimi anlayıp değiştirdim orta seviye yetermiş dedim :rolleyes:
Durduğun yerde olman bizim için daha iyiydi zaten xD

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık