10 km yumurta hic gelmedi la bana10 km yumurta çatlattıktan sonra biraz daha sağlam bir şey bekliyorum. Ondan böyle oldu sanırım.
5 mb netim kaldı, c.tesi ye kadar nasıl idare edeceğim ben şimdi.![]()

Konyada mısın şu an? Merkezde dolu pokestop var.Benim burda hic bir sey yok pokestop icin 5km yol gitmek lazim nearby listesinde 5 zubat 4 pidgey oluyor
Eve donerken de farkli bir tane pokemon veriyor sovdurtmuyor
Insaallah ilerde bir seyler yaparlar bu duruma![]()
Aynı bölgede kavga çıkar hırsızlık çok olur. Uçuk ama 7 kıtayı 7 pokemon bölgesi yapsala efsane olur. İnsanlar pokemon için kıta değiştirir. Sonra ülkelerde asıl salonlar olsa. 8 salonda kazananlar turnuvaya katılsa.... Gaza geldim lan.Kalan 600-700 Pokemonu da piyasaya sürüp,takas ile oyuncular arasında savaş özelliği getirdiler mi patlar bu oyun![]()
Bu biraz fazla olmuş yaBu bir dramdır. Bunu kaçırdığım için bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi.
![]()

Ve işin cılkını çıkarmak diye buna denir. Bu tip haberleri daha sık göreceğiz. Sırada beklediğim şey mecliste pokemon avı falan 
nette var anlatımı kolay oluyo gercı bı zevkı yok amacım butun pokemonları bulmak az kaldı bakım 2 3 gun daha ıdare ettırse yeter telefon olmayınca bole takılıyorumBluestack ile nasıl geziyorsun![]()