Sen 5 kardeş mi istiyorsun.Shinobu her daim Odenleydi. Herkes sırtını döndü sadece o dönmedi Odeni bizzat tanimayanlardan. Kesinlikle 9dan biri olmayı hakediyor.
Lawun Usoppa öl demesi gibi Bepolara da öl demesi gerekirdiIki yuzluluk zor müessese
Sen 5 kardeş mi istiyorsun.Shinobu her daim Odenleydi. Herkes sırtını döndü sadece o dönmedi Odeni bizzat tanimayanlardan. Kesinlikle 9dan biri olmayı hakediyor.
Lawun Usoppa öl demesi gibi Bepolara da öl demesi gerekirdiIki yuzluluk zor müessese
Tamam Shinobu hain değil gibi. Ama by işi güzelliğe bağlamak nedir ya? Kalifa da idare eder güzellikteydi ve bildiğin ajandı.Böyle güzel bir ninja hain olamaz.
![]()
Bağlı olduğ yere ihanet etmedi ki. :/ Ne alaka yani. Güzeller asla suç işlemez.Tamam Shinobu hain değil gibi. Ama by işi güzelliğe bağlamak nedir ya? Kalifa da idare eder güzellikteydi ve bildiğin ajandı.

Ölüm Cerrahı senin bu mesajlarının kaçı Law'ı desteklemek için merak ediyorum. Baktım da 3773 mesajın var. Law'a birşey demek istediğimde biryerlerden çıkmandan korktuğum için birşey diyemiyorum adama. Bırak da özgürce Law'a yürüyelim ya.Sen 5 kardeş mi istiyorsun.Zaten Bepolar ölür dedi adam. Şuan sakinim, beni ayar etme çocuk.
![]()
Var olan bir şeyin aksini söylerseniz her zaman konuşurum. Bu adam sadece gidip Usopplara değil kendi dahil adamları içinde aynısını söyledi. Usopplara ölün derken Bepolar yaşasın demedi. Konuşmaktansa ölürler dedi. Law'ın Usopplara yaptığı uyarı ile aynı şey.Ölüm Cerrahı senin bu mesajlarının kaçı Law'ı desteklemek için merak ediyorum. Baktım da 3773 mesajın var. Law'a birşey demek istediğimde biryerlerden çıkmandan korktuğum için birşey diyemiyorum adama. Bırak da özgürce Law'a yürüyelim ya.
Yok ben hain demiyorum. Şayet Orochi'ye bağlı uzun kafalı adama ihanet etmeyip buraya geldiyse bu da Kalifa'nın Wano versiyonu işte. Mevzu ihanet değil ajanlık. Tabii tekrar söylüyorum ajan da olduğuna inanmıyorum hain de.Bağlı olduğ yere ihanet etmedi ki. :/ Ne alaka yani. Güzeller asla suç işlemez.![]()
Law'ın tepkisi zaten haklıydı. Ona sözüm yok. Hain olduğunu da düşünmüyorum. Bana deseler Kinemon mu yoksa Law mı hain çıkar? Direk Kinemon derim. En sevdiğim 3. Supernovadır Law. Adam D. bir kere bir de ihanet ede ede Wanoyu mu buldu bu adam. Luffy'ye zarar gelmesin diye Kaidonun önünden adamı alacak bir tip.Var olan bir şeyin aksini söylerseniz her zaman konuşurum. Bu adam sadece gidip Usopplara değil kendi dahil adamları içinde aynısını söyledi. Usopplara ölün derken Bepolar yaşasın demedi. Konuşmaktansa ölürler dedi. Law'ın Usopplara yaptığı uyarı ile aynı şey.
Aksi bir şey söylendiğinde tutamıyorum kendimi. Genel için bir yanlışım oluyorsa üzgünüm.Law'ın tepkisi zaten haklıydı. Ona sözüm yok. Hain olduğunu da düşünmüyorum. Bana deseler Kinemon mu yoksa Law mı hain çıkar? Direk Kinemon derim. En sevdiğim 3. Supernovadır Law. Adam D. bir kere bir de ihanet ede ede Wanoyu mu buldu bu adam. Luffy'ye zarar gelmesin diye Kaidonun önünden adamı alacak bir tip.

Bu sayı Law oldupu kesinleşti ya. Kaido onaylı hem de. Hainin o olduğunu söyleyenlerin haklı olduğunu öğrendik bu sayı.Ulan çık artık ortaya. Kimsin sen!?
O değil de, sen buna ne diyorsun?Bu sayı Law oldupu kesinleşti ya. Kaido onaylı hem de. Hainin o olduğunu söyleyenlerin haklı olduğunu öğrendik bu sayı.
Bağlı olduğ yere ihanet etmedi ki. :/ Ne alaka yani. Güzeller asla suç işlemez.![]()