Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pizzagate ve Epstein Listesi

Benim anlamadığım konu tüm dünyada ismi bilinen kişilerin aptal gibi isimlerini saklamadan bu tür işlere girmiş olmaları. Koskoca Bill Gates kendi mail adresinden suç teşkil edecek mailler atıyor, şaka gibi.

Hocam bizde whatsapp konuşuyoruz. Duyduğum kadarıyla Amerika’da mail atmak çok yaygın.

Dün sabah erken kalkacağım diye 11’de yatacakken arkadaşlar sağolsun bir belge atmaya başladılar bende araştırmaya başladım saat oldu 1 :D

Videolara güvenmeyin bazıları sırf hit peşinde olduğu için sallıyor diyorlar

Adalet Bakanlığı'nın dediğine göre bu yayınlananlar toplam belgeleri yüzde onu ya da on beşiymiş. Bazı isimler gizlenmiş bilerek, komisyon isimlerin neden gizlendiğine dair rapor istemiş. Bugün yarın o rapor da gelir.
Demokratlar bu işi buraya kadar getirdiyse daha çok belge yayınlanır, burada kapanmaz bu saatten sonra da işin kötü kısmı hakikaten çok fazla ayıklanması gereken belge ve bilgi var; Baal olayı, bebek bağırsağı yeme filan belgelerde var tamam bunu gördük ama daha yeni yayımlanmaya başladı, bir gerçek değil, şimdilik. Ve burada da dendiği gibi çok eski videolar yeniymiş gibi sunuluyor. X'te çocuğa bağırıp Kayu şarkısını söyleyen adamın videosu en az 10 senelik mesela bizzat hatırlıyorum videoyu, Twitterda 500 beğeni varken görmüştüm.

Bundan önce de ''Epstein dosyası diye bir şey yok.'' diyorlardı, şimdi de ''Bazı görüntüleri kestik.'' diyorlar, baskı geldikçe atarlar bence.
Atmazlar. Bu belgeler Epstein Belgeleri Şeffaflık Yasası kapsamında yayınlandı. Bu yasaya senato ve Trump onay vermişti. Adalet Bakanlığı yayınlanan belgelerin yasada belirtilen yükümlülüğü karşıladığını açıkladı. Bakanlıktan başka bir şey çıkmaz, bağımsız kişiler sızdırabilir sadece.

Atmazlar. Bu belgeler Epstein Belgeleri Şeffaflık Yasası kapsamında yayınlandı. Bu yasaya senato ve Trump onay vermişti. Adalet Bakanlığı yayınlanan belgelerin yasada belirtilen yükümlülüğü karşıladığını açıkladı. Bakanlıktan başka bir şey çıkmaz, bağımsız kişiler sızdırabilir sadece.
Redaction itirazlarına kaldı o zaman iş. En azından sansür kalkar var olanlardan.

Benim şahsi düşüncem Jim reis masumdur.

Bunların hiç birine şaşırmıyorum çünkü 10 yıldır bildiğim bir konu. Şimdi siyasi müdehalelerden ötürü şantajlar için artık patlattılar bazı aileler ters düştü.

Her neyse bu dosyalarda adı geçen her bir deccalin tüm dünyanın gözü önünde kazığa oturtulması gerekir veya yakılması gerekir diri diri. Şeytan bile utanmıştır bunların yanında öyle bir sövmek istiyorum ki zor tutuyorum kendimi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık