Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pitou vs Chrollo

hangisi kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    150
Yahu animeyi hep birlikte izledik diye düşünüyorum ankete oy verenler olarak. Pitou Netero ve Zoldyck'i üst üste birlikte alırdı, ne Chrollosu?
İkisini birden alabilir mi emin değilim pek, işin içine kurnazlık, takım oyunu, çetrefilli nen yetenekleri falan giriyor ama tek tekte ikisini de süpürür Pitou.

Frollo'yu tartışmıyorum bile zaten. Hiçbir şansı yok Pito'ya karşı. Fanlıktan verilmiş tüm oylar ona.

Meruem
3 Kral Muhafızı ve Netero, Tserriednich(bu adam zirveye bile gidebilir), Zirve Gon
Ging, Beyond, Kral Nasubi ve 3 yıldızlı Zodiaclar
Chrollo, Kite
Kurapika, Hisoka, İllumi ve örümcekler(pek çoğu bu noktadadır)
2 Yıldızlı Zodiaclar
.
.
.

Bazı arkadaşlar HxH, OP gibi değil demiş ancak bu doğru bir önerme değil. HxH de OP da hikaye serisi ve hikaye serilerinde Dragon Ball ve Toriko gibi aksiyon serilerinden farklı olarak farklı farklı güç unsurları var ve her bir güç unsuru dövüşte etken olabilir.

HxH'nin OP'tan farklı denilebilecek benin gördüğüm tek noktası, her karakterin potansiyel bir hax yeteneğinin olma ihtimali. Misal yanlış görmediysem @ch3rlo Sugar - Cavendish örneği verip Cavendish > Sugar demiş, bu önerme Sugar'ın dokununca oyuncak yapabilmesi, yani hax yeteneği nedeniyle doğru değil ancak buradaki mevzu Sugar'da hax yetenek olduğu bilinirken Cavendish'te böyle bir yeteneğin olmadığının kesin olması. HxH'de ise böyle değil, her nen kullanıcısının Yemin - Men yapma ihtimali dolayısıyla potansiyel bir hax yeteneği mevcut. Yoksa ne Kurapika Örümcekleri yenebilirdi ne de Gon, Pitou'yu yenebilirdi.

Olaya gelecek olursak Cavendish > Sugar nasıl haxten dolayı doğru değilse Hisoka > Chrollo da doğru sayılmaz, Hisoka - İllumi ve Chrollo denk karakterler bana kalırsa.

Yahu animeyi hep birlikte izledik diye düşünüyorum ankete oy verenler olarak. Pitou Netero ve Zoldyck'i üst üste birlikte alırdı, ne Chrollosu?
Netero, kendisiyle dövüşmek istemeyen ve sadece adını öğrenmek isteyen Meruem'e karşı tüm yeteneklerini kullandıktan sonra Atom atmak zorunda kalıyor. Bence de Pitou'yu alacak insan evladı yoktu, Yemin Men yaptırdı mangaka.

Netero bile alamaz denen Pitouyu, Chrollo alamaz.

"you will be killed by one of his royal guard"

Netero'nun sırf gösterdiği neni üzerinden yapılan yorum bu. Peki savaş tecrübesi ve neni ile yapabileceklerini hesaba katıyor mu ? Gon nen seviyesi olarak krala yaklaşmışken Pitou karşısında kolunu verdi. Bu açıdan bakmak yanlış.

Chorollo'nun tüm yetenek kitini tamamen görmeden yorumlamak imkansiz gibi bir şey.

Netero'nun sırf gösterdiği neni üzerinden yapılan yorum bu. Peki savaş tecrübesi ve neni ile yapabileceklerini hesaba katıyor mu ? Gon nen seviyesi olarak krala yaklaşmışken Pitou karşısında kolunu verdi. Bu açıdan bakmak yanlış.

Chorollo'nun tüm yetenek kitini tamamen görmeden yorumlamak imkansiz gibi bir şey.
15 sene BJJ yapmış kadını kendinden 70 kilogram fazla, 40 santimetre uzun adama karşı koy bakayım ne işe yarıyor o tecrübe. Ne kadar tecrüben olursa olsun aşılamayan duvarlar vardır. Bu bahsettiğim örnekten çok fark var bu iki karakter arasında.
Netero 100 saat dövüp hasar veremiyor Meruem'e, hani şu Pitou'ya yapıştırıp anne tokadı etkisi yaratan Meruem'e, Chrollo alacakmış, gülerim.

Gök Kubbe'deki Hisoka ve Chrollo dövüşünden sonra bu konunun hala tartışılabilmesi çok ilginç. O dövüşten önce ben de acaba inanılmaz yetenekler olabilir mi kitapta diye tereddütteydim ama bu adam zaferini garantilemek için bir yöntem bulmuş ve bulduğu yöntem için takım arkadaşlarının yeteneklerine ihtiyaç duymuş üstüne dövüşü tekrar okursanız Chrollo açıklamalarıyla adım adım manipüle etti Hisoka'yı. Dövüşü bitiren olay aslında Hisoka'nın elini kaybetmesiydi ve bunun nedeni bile hile gibi bir özellik olan mühürlenen kuklaların dağılan vücut parçalarının bile patlayabilmesi gibi saçmalamaya müsait bir özellikten dolayı.

Pitou, Hisoka'dan akla gelebilecek her özellikte daha iyi denebilir. Chrollo yakın mesafeye sokmamak için Hisoka'yı Shalnark'ın yeteneğine ihtiyaç duyuyordu en basiti.

Nen dövüşü illa kaba bir dövüş olmaz zorunda değil. Knuck bine yeteneği tarzı elinde 2 yetenek vardır Chrollonun. Birde insanların dünyasında karıncalar en güçlü kalmaz. Adamlar şuan kara kıtaya gidiyor Kara kıtadan dönen nen savaşçıları pitouyu alır. Hisoka dövüşünde Chrollo zorlanmadı. Canının istediği gibi dövdü adam. Orda hiç insan olmasa yine canının istediği döverdi. Kitapta daha ne gibi yetenekler var bilmiyoruz.

15 sene BJJ yapmış kadını kendinden 70 kilogram fazla, 40 santimetre uzun adama karşı koy bakayım ne işe yarıyor o tecrübe. Ne kadar tecrüben olursa olsun aşılamayan duvarlar vardır. Bu bahsettiğim örnekten çok fark var bu iki karakter arasında.
Netero 100 saat dövüp hasar veremiyor Meruem'e, hani şu Pitou'ya yapıştırıp anne tokadı etkisi yaratan Meruem'e, Chrollo alacakmış, gülerim.
70 kilo adam 150 kilo adami dövemez demek saçma degil mi ? Dovusmeyi biliyorsan döversin ama üzerine güc farkı kadın ve erkek kadar var şeklinde dusunuyorsan dediklerine katılırım.

Netero bana göre Pitou'yu ve Chrollo'yu da yener. Demek istedigim şey şuydu. Karşında olan rakibe karşı yeterli seviyede bir nenin varsa onu öldürebilirsin. Açıklığı yaratacak şey senin nenin ile yapabilecekleri. Buraya arena dövüşü öncesi Hisoka'yı koysam oyumu Pitou'ya verirdim ama hasar bırakabilir. Chrollo'nun daha neler sakladığını bilmiyorum.

70 kilo adam 150 kilo adami dövemez demek saçma degil mi ? Dovusmeyi biliyorsan döversin ama üzerine güc farkı kadın ve erkek kadar var şeklinde dusunuyorsan dediklerine katılırım.

Netero bana göre Pitou'yu ve Chrollo'yu da yener. Demek istedigim şey şuydu. Karşında olan rakibe karşı yeterli seviyede bir nenin varsa onu öldürebilirsin. Açıklığı yaratacak şey senin nenin ile yapabilecekleri. Buraya arena dövüşü öncesi Hisoka'yı koysam oyumu Pitou'ya verirdim ama hasar bırakabilir. Chrollo'nun daha neler sakladığını bilmiyorum.
O zaman oy kullanmaman lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık