Hisokacılık sezdimFraudhrollo'yu zamanında yine çok haklı sebeplerle gömmüşüm @Kuroro

Hisokacılık sezdimFraudhrollo'yu zamanında yine çok haklı sebeplerle gömmüşüm @Kuroro
Meruemle savaşan netero pıtounun içinden geçer neteronunun eninden korkan killua youpi dövüyorPitou Netero seviyesi so…
Youpi'ye karşı da çok iyi performans gösterdi. Yıldırımla etkisiz/tepkisiz bıraktı Youpi'yi. Devamlı kullanabilecek seviyede olsaydı yıldırımı Youpi'yi yenerdi de bence Killua.Pitou'yu bilemiyorum ama Killua sırtında komugi'yi taşırken dahi birçok noktada pouf'u iyi idare edebilmişti hatta yanlış hatırlamıyorsam (olabilirim) yenecek düzeydeydi, chrollo da muhafıza karşı iyi direnç gösterebilir herhalde
Hisokacılık sezdim![]()
Ha siz bunun fanlıkla ilgili olduğunu sanıyorsunuz. Yani Chrollo aslında alır da bunlar Chrollo sevmiyor diye Pito savunuyor diyerek kendinizi mi ikna ediyorsunuz kıyamam. Gece sizi rahat uyutacak ne varsa onu düşünebilirsiniz aziz dostlarımPedofili Hisoka'nın fanları Pitou'ya basmış![]()
Fanlık diye dalga geçiyorsun ama harbi fansın.Ha siz bunun fanlıkla ilgili olduğunu sanıyorsunuz. Yani Chrollo aslında alır da bunlar Chrollo sevmiyor diye Pito savunuyor diyerek kendinizi mi ikna ediyorsunuz kıyamam. Gece sizi rahat uyutacak ne varsa onu düşünebilirsiniz aziz dostlarım
Bu arada Hisoka>Frollo![]()
Dostum ben komple dalga geçiyorum, fanlık diye özel bir durum yok.Fanlık diye dalga geçiyorsun ama harbi fansın.
Alınmadım. Hisoka dediğimiz adam İllumi kalemi, Chrollo ise Zeno Silva seviyesi. Arada fark var. Bu kesin birşey.Dostum ben komple dalga geçiyorum, fanlık diye özel bir durum yok.
Niye böyle alındın ki. Chrollo bir sahtekardır hepimiz biliyoruz. İşi gücü tuzaklar kurup kalleşlik yapmak, gerçekte işe yaramaz. Karşısında Kurapika gibi aklı başında biri çıkınca hemen afallıyor. Boşa frollo demiyorum yani.
Bi eli cebinde dayak yediği ihtiyar Zeno Dayı'nın seviyesi aynenAlınmadım. Hisoka dediğimiz adam İllumi kalemi, Chrollo ise Zeno Silva seviyesi. Arada fark var. Bu kesin birşey.