Pika Ai için kısaca; ''Midjourney'nin video oluşturan hali,'' diyebiliriz sanırım. Yapay zeka desteği ile; metinden video, resimden video ya da videodan video gibi üretimler yapabiliyorsunuz.
Aynı zamanda, mevcut videolarınız üzerinde edit imkanı da sunuyor.
Çalışma mantığı diğer yapay zeka uygulamalarıyla aynı. Kurallarına uygun bir şekilde metin veriyorsunuz ve gerisini yapay zekaya bırakıyorsunuz.
Uygulama şimdilik yolun başında ve 3 saniyelik sınırdan dolayı, sonuçlar videodan çok gif gibi oluyor ama tıpkı Midjourney gibi büyük potansiyeli olduğunu düşünüyorum. İleride benzerleri de çıkacaktır.
Şimdilik ücretsiz ve gördüğüm kadarıyla sınırsız bir şekilde kullanılabiliyor.
Üyelik için Google hesabınızı ya da Discord hesabınızı bağlamanız yeterli oluyor.
Kullanmak isteyenler için sitesinin linki: https://pika.art
Mantığını daha iyi anlatabilmek açısından, bizzat yaptığım iki örnek bırakıyorum:
İlk olarak mevcut avatarıma biraz hareket katmak istedim:
Pika'ya, sigara dumanının tütmesini ve yüzündeki yaranın kanaması komutunu verdim, sonuç:
Videolaştırmaya uygun olacağını düşündüğüm bir Kurapika görseli için de çalışma yaptım:
Pika'ya, gözlerinin öfkeyle parlamasını ve elindeki zincirlerin hareket etmesi komutunu verdim, sonuç;
Deneyenler sonuçlarını buradan paylaşabilirler. Enteresan şeyler çıkabilir.
Edit: İlk çıkan sonuca daha sonra sonra süre ekleme özelliği de varmış, yeni keşfettim. Metin falan aynı kaldığı için benimki biraz sapıttı ama biraz üzerine çalışarak daha iyi sonuçlar elde edilebileceğini düşünüyorum. Bir ara uğraşacağım.
Kurapika'nın 11 saniyelik hali:
pika.art
Aynı zamanda, mevcut videolarınız üzerinde edit imkanı da sunuyor.
Çalışma mantığı diğer yapay zeka uygulamalarıyla aynı. Kurallarına uygun bir şekilde metin veriyorsunuz ve gerisini yapay zekaya bırakıyorsunuz.
Uygulama şimdilik yolun başında ve 3 saniyelik sınırdan dolayı, sonuçlar videodan çok gif gibi oluyor ama tıpkı Midjourney gibi büyük potansiyeli olduğunu düşünüyorum. İleride benzerleri de çıkacaktır.
Şimdilik ücretsiz ve gördüğüm kadarıyla sınırsız bir şekilde kullanılabiliyor.
Üyelik için Google hesabınızı ya da Discord hesabınızı bağlamanız yeterli oluyor.
Kullanmak isteyenler için sitesinin linki: https://pika.art
Mantığını daha iyi anlatabilmek açısından, bizzat yaptığım iki örnek bırakıyorum:
İlk olarak mevcut avatarıma biraz hareket katmak istedim:

Pika'ya, sigara dumanının tütmesini ve yüzündeki yaranın kanaması komutunu verdim, sonuç:
Videolaştırmaya uygun olacağını düşündüğüm bir Kurapika görseli için de çalışma yaptım:

Pika'ya, gözlerinin öfkeyle parlamasını ve elindeki zincirlerin hareket etmesi komutunu verdim, sonuç;
Deneyenler sonuçlarını buradan paylaşabilirler. Enteresan şeyler çıkabilir.
Edit: İlk çıkan sonuca daha sonra sonra süre ekleme özelliği de varmış, yeni keşfettim. Metin falan aynı kaldığı için benimki biraz sapıttı ama biraz üzerine çalışarak daha iyi sonuçlar elde edilebileceğini düşünüyorum. Bir ara uğraşacağım.
Kurapika'nın 11 saniyelik hali:
Generated by Pika
his red eyes glowing red light with anger, the chain in his hand moves slowly
Son düzenleme: