Oldumu simdi bu,Neko nun sag kolu Diamenteye mi yenilecek.Pedro'dan cacık olmaz. Kyros kazanır. Ayrıca Diamante de yener Pedro'yu.
Oldumu simdi bu,Neko nun sag kolu Diamenteye mi yenilecek.Pedro'dan cacık olmaz. Kyros kazanır. Ayrıca Diamante de yener Pedro'yu.
Aynı cümle içinde nasıl kullanırsın!!!!!!İyi o zaman Pekoms döver Kyros'u. Forumluk laflar edeyim.
Aslında tespit yanlış değil. Hakikatten yardımlı dövüşüyor ikiside. Luffyde Kyrosta saldırabildiği gibi tek atıyor. Cracker>Luffyciler bu açıdan bakın birdeTrebol belki ama Diamante tek yemedi yahu.Baya baya dövüştü.Diamante vs Kyros,Robin,Rebecca idi o kapışma kimse bundan bahsetmiyor.Şimdilerde Nami yardımından bahsedenler.Luffy + Nami olduysa bundan farkı yoktu.
Law'un trebola onu yapması da çok güçlü oluşundan.Direk vergoyu bölen adam bu onu yapabilecek güce sahip.
Anketlere çok yanlış bakıyorsun. Akainu, Aokiji açsan Akainu ankette ezer ama herkes bilir ki aralarındaki fark yok denecek kadar az. Kyros, Pedroda böyle aralarında bariz fark olmasa da sonuç belli gibi :/ Sürekli oy değiştirmek nedir :SBu kadar fark olmaması gerekiyor. Ben bacak farkıyla Pedro alır demiştim ama oyumu değiştirdim Kyros'a.
Reyizi ezdirmeyiz. Seke seke gelir icabında.
![]()
Sürekli oy değiştirdiğim bir durum yok ortada. Az bir farkla Pedro'nun önde olduğunu düşündüğüm için Pedro'ya oylamıştım bana kalsa aşağı yukarı denk karakterler. Ayrıca örneğinde Akainu vs Aokiji kapışması olmuş ve sonuç Akainu ile bitmişken, bu vs de bilinen bir kesinlik yok. O yüzden herkesin bilmesi gereken bir durum yok. Herkes kendince belirlediği güç dengesi ve kriterlerine göre değerlendiriyor.Anketlere çok yanlış bakıyorsun. Akainu, Aokiji açsan Akainu ankette ezer ama herkes bilir ki aralarındaki fark yok denecek kadar az. Kyros, Pedroda böyle aralarında bariz fark olmasa da sonuç belli gibi :/ Sürekli oy değiştirmek nedir :S