Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Ps5 te oynanılabilir mi? Pc em kaldırmaz gibi hissettirdiğinden ps de oynamayı düşündüm ama gamepad ile de zor olur gibi geldi.
Tam sürümü çıkınca birkaç kere oynayıp tadını çıkarırsın ama trade bu oyunun olmazsa olmazı ve konsolda pc kolaylığında değil bu iş. Üstüne çok uzun süre oynarsan kolun tuşlarda problem çıkar muhtemelen. Hardcore oyuna dalmanı isteyen bir oyun bu ve bunu yapmak konsolda pek mümkün değil bana göre

Tam sürümü çıkınca birkaç kere oynayıp tadını çıkarırsın ama trade bu oyunun olmazsa olmazı ve konsolda pc kolaylığında değil bu iş. Üstüne çok uzun süre oynarsan kolun tuşlarda problem çıkar muhtemelen. Hardcore oyuna dalmanı isteyen bir oyun bu ve bunu yapmak konsolda pek mümkün değil bana göre
Gamepad le rahat değildir muhtemelen de ps de alınca pcde de oynayabiliyormuşsun diye bir şey duymuştum doğruysa bir kaybım olmaz bir bakıcam ona. En kötü yeni pc dizersem artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gamepad le rahat değildir muhtemelen de ps de alınca pcde de oynayabiliyormuşsun diye bir şey duymuştum doğruysa bir kaybım olmaz bir bakıcam ona. En kötü yeni pc dizersem artık.
Gamepad ile combatı rahattır çok sıkıntı yaratacağını sanmam da PS'de aldığın pcye geçmiyordur büyük ihtimalle. Sony bu tarz aksiyonlara girmez. Yeni pc diz sen yavaştan

Gamepad ile combatı rahattır çok sıkıntı yaratacağını sanmam da PS'de aldığın pcye geçmiyordur büyük ihtimalle. Sony bu tarz aksiyonlara girmez. Yeni pc diz sen yavaştan
F2p olunca hesap bilgilerinle istediğin yerden giriş yapabiliyormuşsun diye duymuştum. Cross platform destekliyormuş ama şu an oyun ücretliyken sanmıyorum.

F2p olunca hesap bilgilerinle istediğin yerden giriş yapabiliyormuşsun diye duymuştum. Cross platform destekliyormuş ama şu an oyun ücretliyken sanmıyorum.
Ücretsizken doğrudur ama şu an oynamak için satın alman lazım. Sana verdiğin paraya karşılık oyun içi puan gelecek bayağı işini görecek stash tab alabilirsin onunla. O aldıkların psden pcye geçmez muhtemelen onu diyorum.

Ücretsizken doğrudur ama şu an oynamak için satın alman lazım. Sana verdiğin paraya karşılık oyun içi puan gelecek bayağı işini görecek stash tab alabilirsin onunla. O aldıkların psden pcye geçmez muhtemelen onu diyorum.
Çok önemli mi bunlar ne işe yarıyor? Oyun hakkında fazla cahilim.

Sorcerer nerflendi mi? Herkes monk övüyor onu garanti denerim de sorcerer hala daha en çok ilgimi çeken @kekomancer

Çok önemli mi bunlar ne işe yarıyor? Oyun hakkında fazla cahilim.

Sorcerer nerflendi mi? Herkes monk övüyor onu garanti denerim de sorcerer hala daha en çok ilgimi çeken @kekomancer
Envanter bunlar. Uzun süre oynayacaksan bunlar olmadan olmaz. Çok kolaylaştırıyorlar eşya biriktirme, düzenleme işini. Oyun içi indirim geldiği an hangilerini alman gerektiğini söyleriz.

Monk oyundaki en eğlenceli sınıf. Sorcerer oynama canın sıkılır.

Hiç takip etmiyorum uzun zamandır da girmiyodum. Karakterde 100 div. Falan kaldı öyle boşta en son yani çöp oldu. Yeni klas var mı yeni sezonda?

Bu lig çok daha zevkli geçecek. Huntress'ın üçüncü yüzüğü takmanı sağlayan üstüne yüzükler ve tılsımın etkisini +%25 arttıran ascendancye sahip olması coşturdu ekran başında. Köpek gibi nerf yemediği müddetçe bunların üstüne bir de ingenuity çektiğinde konuyu kapatmış olursun.

Tüm ascendancyler gelmemiş sadece tek bir sınıf doğal olarak tek bir silah eklenmiş olacak bu yamayla. Bu oyunun bir yıl içinde tam sürüme geçmesi çok zor. Bu hızla olmaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık