Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

arkadaşlara skillerime gem koyarken internetten örnek bakıyorum bende bazı gemler gemcutting sayfasında hiç yok. o gemleri nasıl açabiliyir.(kilitli olanalrdan bahsetmiyorum)
 
Her mapte rare kovalamak ve sürekli maplerdeki gereksiz objelere takılmak oyun zevkini öyle bir baltalıyor ki bu kadar gerizekalı kararlar yüzünden akıcılığın sekteye uğraması bana cinnet geçirtiyor.
 
Act3 bitti bı act3 daha gibi görünüyor xd

2 tane uniq item düşürdüm bu süreçte,ikiside işime yaramıyor. Ranger'ı çok sevdim, devam ediyoruz.
 
exayı hunharca harcıyorum bütün waystonelara basıyorum hiç erimiyor. yeni gelen güncellemeden sonra exanın muslukları açılmış belli ki
 
Gemling’in kritik şanslı bir attribute stack buildine geçtim. Dps hayvan gibi arttı öncekine göre. Tempest Flurry base dps hali 140k’dan 270k yükseldi. Map dönerken 920kya kadar görüyorum.

Bu attr stack buildleri çok pahalı ama ya. Astromentis zaten minimum 100 divden başlıyor. İngeunity beltin sağlam yüzdeli bonusları da pahalı. Ritual tabletlerden 80-90 exalted kazanacağız diye pazara koyuyorduk da millet gibi farmlamaya geçmek lazım. Bossuna girebileceğimiz item denk gelir. İngeunity belt falan düşürürüz.
Attr stack kritiğe geçtim ben de. Eşyalar tırto olduğu için istediğim seviyede değil ama aşırı hızlı ve t4 pinnacle bossları eritiyor. Oyunun en pahalı buildi olması can sıkıyor tabi
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık