Nasıl bir şey? Kaç exalted orb bayıldınYeni Crossbow aldım dün. Akşamı getiremiyorum şuan![]()

Nasıl bir şey? Kaç exalted orb bayıldınYeni Crossbow aldım dün. Akşamı getiremiyorum şuan![]()
Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.Nasıl bir şey? Kaç exalted orb bayıldın![]()
Duvarı kapatmıştım ama özel mesajın açık olması lazım ya.Dün unuttum ss almayi akşam paylaşırım.
2 Ex verdim yaratıkları kağıda çevirdi ama mermi yerine direk mana atıyor sanki. Dün ilk kez ihtiyaç duyarak mana flaskı kullandım.
Sana özelden yazamıyormuşuz ya.
Özel acıkmış evet ben duvarını kastetmiştim özel diye. Mana yenilemeli bi yüzük çözecek işimi akşam halledecem.Duvarı kapatmıştım ama özel mesajın açık olması lazım ya.Mana kullanan crossbow'a denk gelmedim ama vardır belki öyle bir şey bilmiyorum. Düşman öldürdükçe mana yenileyen bir stat vardı o tam senlikmiş o zaman. Haritayı biçerek ilerlemek inanılmaz tatmin edici bir his.
Quwroff kullanıcı adım. J'ye basınca Social kısmı açılıyor oradan ekleyebilirsin.Özel acıkmış evet ben duvarını kastetmiştim özel diye. Mana yenilemeli bi yüzük çözecek işimi akşam halledecem.
Oyunda nasıl eklerim seni?
Ekleyeceğim.Quwroff kullanıcı adım. J'ye basınca Social kısmı açılıyor oradan ekleyebilirsin.
Dost beğeniyor diye sen niye mecbur oluyon King, kardeşim olmuyor böyle laflarDost baya beğenmiş oyunu. Mecbur deneyeceğiz artık.
Dost beğendiyse kötü bir oyun çıkacağını düşünmüyorum o yüzden. Fikirlerine önem verdiğim birisi.Dost beğeniyor diye sen niye mecbur oluyon King, kardeşim olmuyor böyle laflar![]()