Yok böyle karakterler. Justaway falan var ama böyle kendini belli etmeyen var mı?Ölümden dönme olarak mı ? Spoiler olurForumda benden başka Gintama fanları da var
.
Yok böyle karakterler. Justaway falan var ama böyle kendini belli etmeyen var mı?Ölümden dönme olarak mı ? Spoiler olurForumda benden başka Gintama fanları da var
.
Karakter olarak hepsi troll ama böyle bir şey hatırlamıyorum maalesef.Yok böyle karakterler.
Karakter olarak hepsi troll ama böyle bir şey hatırlamıyorum maalesef.
Roger'ı sorma nedenim de;
Ben ölmeyeceğim ortak diyordu ya, belki anısını yaşatıyordur diye düşünmüştüm.
Her şeye anlam yüklemeye gerek yok bence bazen de sadece yapmak için yaptığını düşünmek lazım.
Yanlış anlaşılıyor. İki şık da kendisine uymayınca oy vermiyor anlamayan da. Temelde orada yazanların aslı "Severim" ve "Sevmem". Yani yazan şeyin bir önemi yok.Teşekkürler. Şıklar eskiden daha iyiydi, şimdi aşırı bayık. Bir kaç kişi yüzünden stilini değiştirme bence.
Aynen öyle, idrak etmede problem var zaten bu forumda.Yanlış anlaşılıyor. İki şık da kendisine uymayınca oy vermiyor anlamayan da. Temelde orada yazanların aslı "Severim" ve "Sevmem". Yani yazan şeyin bir önemi yok.
Tüm denizlerde özgürce dolaşıyor Raftelde de olur muhtemelen. Mihawk yanında halt etmiş.Güçlü mü bu karakter ? Oda bir şey dedi mi ? @Smoker bu arada ellerine sağlık