Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunlara yükselme işi benden geçmiş, onu fark ettim. Millet Wolverine diye deliriyor da, ekranda Wolverine yazdı diye de bu kadar yükselmeyi anlamsız buluyorum. Muhtemelen iyi bir oyun olur da, kötü çıkma ihtimali de var. God of War: Ragnarök için yayını izlemiştim, o da son sahnede siyahi bir karakter gösterip beni kaybetti. Bıktım artık SJW dalgasından, yoruyor artık.

LucasFilm iyiki Star Wars’ın hakları EA’in elinden aldı. EA’in star wars oyunlarını az çok biliyoruz.

Ubisoft’un açık dünya bir star wars oyunu yapacağını duyurunca sevinmiştim. Ubisoft yapıyor diye değil. İster kötü olsun ama en azından farklı bir şirketten göreceğiz oyunu.

Mesela Sony’nin bir Star Wars oyunu yapacağını hiç düşünemezdim.
Sony’nin Remake’leri ne kadar sağlam olduğunu bilen bilir. Demon’s Souls Remake seviyesinde olsa yeter artar bile.

LucasFilm iyiki Star Wars’ın hakları EA’in elinden aldı. EA’in star wars oyunlarını az çok biliyoruz.

Ubisoft’un açık dünya bir star wars oyunu yapacağını duyurunca sevinmiştim. Ubisoft yapıyor diye değil. İster kötü olsun ama en azından farklı bir şirketten göreceğiz oyunu.

Mesela Sony’nin bir Star Wars oyunu yapacağını hiç düşünemezdim.
Sony’nin Remake’leri ne kadar sağlam olduğunu bilen bilir. Demon’s Souls seviyesinde olsa yeter artar bile.
ama lucas film karışıyor işin içine ben kotora bir mezar kazayım

Oyunlara yükselme işi benden geçmiş, onu fark ettim. Millet Wolverine diye deliriyor da, ekranda Wolverine yazdı diye de bu kadar yükselmeyi anlamsız buluyorum. Muhtemelen iyi bir oyun olur da, kötü çıkma ihtimali de var. God of War: Ragnarök için yayını izlemiştim, o da son sahnede siyahi bir karakter gösterip beni kaybetti. Bıktım artık SJW dalgasından, yoruyor artık.
İskandinavya da siyahi, düşünenin aklına sağlık.

Forspoken’ı hala merakla bekliyorum. Ne olduğunu çözemedim. Sadece animasyon ve görüntü kalitesinin güzelliğini görüyoruz kaç videodur. Değişen bişey yok.

Tam izlemedim ama onun haricinde ilgimi çeken bişey görmedim.
Burda o kadar yükselmişsiniz ben de bişey kaçırdım sandım. İzlemişim hepsini. Oyunun ismini koymuşlar ekrana ona mı yükseldiniz bu kadar?

Tek yükseldiğim Kotor remake oldu umarım belirli süre exc dir.İlerleyen süreçte Xbox ta da görürüz diye umuyorum.Wolverine'de güzel oyun olacaktır.Ragnarok yeni oyun değildi önceki oyunun dlc si gibi duruyor ama God of war işte dlc gibi bile olsa tam puan alacaktır kalite.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık