Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama bu söylediğin konsept herkese hitap etmez. Dengeli ve akıcı mekanikler getirilirse dediğine katılabilirim; lakin yine önyargılardan dolayı oynayanları az olur. O yüzden riske girmek istemezler.
Oynanışı Gta ve Ets gibi olmalı zaten. Arabadan arabaya fark hissedilmeli. Aslında benim asıl isteğim Ets, Gta, Spiderman gibi şehirlerin birebir haritalarında, sokaklarında gezip oynayabilmek.

Arkham Knight’ın optimizasyonuna lanet olsun ya. İkide bir takılıp duruyor ağız tadıyla oynayamadım şu müthiş serinin finalini.

2’de bırak bence seriyi. Üçüncü oyun baya kötüydü. Güzelim seriye yazık ettiler.
İlk oyun güzeldi. Epey gerilmiştim oynarken. Sadece geminin toplarını kullanarak yaptığım savaşlar hoşuma gitmiyordu. Gemiye sarılmış o devasa yaratıkla epey uğraştım bu yüzden. Yanlış hatırlamıyorsam bitirmedim ilk oyunu, son bossa gelip bırakmıştım.

Optimizasyonda bir sorun yoktu bende. Yağ gibi akıyordu.
Bende Batmobile kullanırken özellikle kasılmalar oluyor baya bir. Bilgisiyarda biraz eskidi 5 senelik. Gerçi sistem özelliklerini karşılıyor, oyunun çıktığı yıl toplamıştım.

İlk oyun güzeldi. Epey gerilmiştim oynarken. Sadece geminin toplarını kullanarak yaptığım savaşlar hoşuma gitmiyordu. Gemiye sarılmış o devasa yaratıkla epey uğraştım bu yüzden. Yanlış hatırlamıyorsam bitirmedim ilk oyunu, son bossa gelip bırakmıştım.
Aynen ilk oyun çok iyiydi. Korku oyunlarını sevmem normalde ama sonuna kadar gitmiştim. İkinci oyunda ilki kadar olmasada güzeldi yine oynatıyor kendini. Bitirmemiştim sanırım ikinci oyunu. Üçüncü oyundaysa atmosferi öldürmüşler. Aksiyon oyununa dönmüş iyice. Co-op özelliği bile koymuşlar gerilim oyununa. Markayı batırdı EA.

Darksiders hakkında bilgisi olan var mı?
Genel olarak combat veya grafikler çok iyi değil bence günümüz için. Ama ikincisi her zaman oynamaya değer derim. Death yeter. Karakterin tasarımı, kişiliği, dövüş tarzı falan çok hoş.

3 ise ps+ sayesinde bedava geldi. Yine de bitiremedim o kadar leş oyun. 2’nin hatrına yarısından fazlasını oynadım ve nasıl sabrettim bilmiyorum. Bedavaydı ama vaktimi kaybettiğim için kazıklanmış gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık