Aga boşuna mı en iyisi Witcher dedik?Anladım bayağı oyun saydın xD. Aradığım şey Ortaçağ teması olan mümkünse aşk meşk şeylerininde bulunduğu bir şey bu saydıklarından hangisi buna uygun acaba?

Aga boşuna mı en iyisi Witcher dedik?Anladım bayağı oyun saydın xD. Aradığım şey Ortaçağ teması olan mümkünse aşk meşk şeylerininde bulunduğu bir şey bu saydıklarından hangisi buna uygun acaba?
Witcher o zaman.Anladım bayağı oyun saydın xD. Aradığım şey Ortaçağ teması olan mümkünse aşk meşk şeylerininde bulunduğu bir şey bu saydıklarından hangisi buna uygun acaba?
Peki hocam karakterin gittiği belli bir senaryo var mı yoksa biz kafamıza göre mi takılıyoruz?Aga boşuna mı en iyisi Witcher dedik?Aşk da bol, gönül işleri de bol. :/ Dragon Age ve Mass Effect'te de var bu işler ama Witcher kadar değil.
Bir senaryo var elbette. Güzel bir senaryo hem de. Fakat Senaryonun nasıl gelişeceği, neler olacağı senin seçimlerine bağlı. Bu yaptığın seçimler oyunun sonunu etkiliyor elbette.Peki hocam karakterin gittiği belli bir senaryo var mı yoksa biz kafamıza göre mi takılıyoruz?
Birde sanırım aynu serinin bayağı oyunu var en baştan oynamak mı gerekir?
O da olabilir hani en kalitelisini en başa koymak yerine@Gutts bence direk Dragon Age Origins oyna derim. Tabi Witcher çok daha iyidir ama origins iyi bir başlangıç ardından mass effect oynarsın.![]()
Anladım sanırım karakteri biz yaratamıyoruz olan karakterle oynuyoruz öyle mi?Bir senaryo var elbette. Güzel bir senaryo hem de. Fakat Senaryonun nasıl gelişeceği, neler olacağı senin seçimlerine bağlı. Bu yaptığın seçimler oyunun sonunu etkiliyor elbette.
Witcher'ın 3 oyunu var. İlk oyunun oynanış dinamikleri biraz farklıdır. Bazı insanların garibine gittiği için sevemeyebiliyorlar. Olur da sevmezsen en azından Youtube'dan Witcher 1 hikayesini izle. Konuyu bilmeden 2. oyuna dalma. En,azından 2'yi oyna ve ondan sonra 3'e geç. Direkt 3'e atlarsan saçma olur.
Öyle. İyi ki de öyle olmuş. Yoksa Geralt gibi bir reyizi tanımamış olurduk. :/ Diğer saydığım oyunlarda kendi karakterini oluşturabiliyorsun ama.O da olabilir hani en kalitelisini en başa koymak yerine
Anladım sanırım karakteri biz yaratamıyoruz olan karakterle oynuyoruz öyle mi?
AnladımÖyle. İyi ki de öyle olmuş. Yoksa Geralt gibi bir reyizi tanımamış olurduk. :/ Diğer saydığım oyunlarda kendi karakterini oluşturabiliyorsun ama.
Bir yerden sonra oyun illaki seni istediği senaryoya yönlendiriyor elbette. Seçimler derken oyunun sana sunduğu seçimler var. Onlara göre yolunu çiziyorsun. Misal Witcher 3'ün 3 büyük ana sonu vardı. Tam açıklayamadım gibi ama idare et. En iyisi aç oyna la işte amma sordun.Anladım
Birde kararları bizim vermemiz kısmını açar mısın? Yani oyunun gidişatı sizi verdiğiniz kararlara göre şekilleniyor diyolla ama o zaman devamlılık olayını nasıl sağlıyorlar bize göre farklı senaryolar çıkıyorsa?