DH forum da iyidir tavsiye ederim.Oyun gezer forum iyiy yahu eyleniyorum.
forumdan orda olan varsa adım keldorn_thepaladin
DH forum da iyidir tavsiye ederim.Oyun gezer forum iyiy yahu eyleniyorum.
forumdan orda olan varsa adım keldorn_thepaladin
DH forum çöp en son bıraktığımda alakasız kişiler alakasız cevaplar dönüyordu. Anime Manga - Konu Dışı - Oyun kısmı böyleydi en azından..DH forum da iyidir tavsiye ederim.
Yok lae niye öyle dedin? :SDH forum çöp en son bıraktığımda alakasız kişiler alakasız cevaplar dönüyordu. Anime Manga - Konu Dışı - Oyun kısmı böyleydi en azından..
Birşey sorulur 1000 kişi troller 1 kişi adam akıllı cevap verir onun mesajıda kaybolur giderYok lae niye öyle dedin? :S
Konu dışı öyleydi ama,diğer bölümler değil.Gerçi konu dışı hala aynı.Birşey sorulur 1000 kişi troller 1 kişi adam akıllı cevap verir onun mesajıda kaybolur giderBu şekilde işliyordu DH nin forumları. İnci ve ekşi sözlük çıktıktan sonra herkes bir yazar olmuştu forumda. Bkz. Dh forum.
![]()
Yok yahu hepsi öyleydi.Konu dışı öyleydi ama,diğer bölümler değil.Gerçi konu dışı hala aynı.![]()
Ben de Metro 2033'e başladım.Gece karanlığı+kulaklıkla çok fena oluyor oyun.Yok yahu hepsi öyleydi.Hatırlıyorum. :/ Belki bitmişlerdir ama zamanında öyleydi. Neyse burası yeri değil.
Vizelerden önce Dark Souls a sarmıştım oda yarım kaldı.![]()
Umarim iyi bir oyun goruruz. Genelde film-dizi oyunlari isimden para kazanilmak icin yapiliyor ve vasat alti oluyor.Game Of Thrones'un oyunundan görüntüler sızmış.
http://kotaku.com/images-of-the-new-game-of-thrones-game-probably-leak-1659428254?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow