Ne zevki kaldı ki öyle? :/ Verdiğin kararların sonucunu görmek daha hoş olmaz mıydı?2'yi bitirmeden o meseleyi iyice araştırayım o zaman. Tercihlerimi ona göre yönlendiririm.
Ne zevki kaldı ki öyle? :/ Verdiğin kararların sonucunu görmek daha hoş olmaz mıydı?2'yi bitirmeden o meseleyi iyice araştırayım o zaman. Tercihlerimi ona göre yönlendiririm.
Yok pahalı diye almadım henüz. Çok da hypelı sayılmam açıkçası. Ama deniyeceğim iyi bir indirime girerse.@RedTeroR @Monkey D. Dragon
Sekiro'yu oynadınız mı?
Evet onun gibi şeyler. Hangi kararların etkilediğini hatırlamıyorum açıkçası baya oldu.
Verdiğim karardan dolayı bazı görevleri hiç göremeyebilirim senin dediğine göre. Oyunu tam haliyle oynamak istiyorum.Ne zevki kaldı ki öyle? :/ Verdiğin kararların sonucunu görmek daha hoş olmaz mıydı?
Oyna oyna. DS, Nioh, Bloodborne... Hiçbirisi bu kadar keyif vermemişti bana. Dövüşler acayip keyifli.Yok pahalı diye almadım henüz. Çok da hypelı sayılmam açıkçası. Ama deniyeceğim iyi bir indirime girerse.
Oyna oyna. DS, Nioh, Bloodborne... Hiçbirisi bu kadar keyif vermemişti bana. Dövüşler acayip keyifli.
Aldım, gayet de güzel gidiyordu ama pek oyun oynayasım gelmiyor bu aralar. Hikayede en son Saint Denis'e gelmiştik Dutch ile orada kaldım.@Kuroro naptın aldın mı RDR 2 yi?
Daha gelemedim o tarafa. Oyunun başlarında sayılırım. 3 yıl önceki olaylarda geziniyorum şimdilik. :/neydi öyle? Deli dana gibi koşturuyor...Guardian Ape
Oo pardon. Oralarda pek kolay değil, özellikle.. neyse Deflect etmeye devam.Daha gelemedim o tarafa. Oyunun başlarında sayılırım. 3 yıl önceki olaylarda geziniyorum şimdilik. :/
Tünelin ucunun b.k gibi bir yere çıkacağının fazlasıyla farkındayım. Shinobi avcısı bile canıma okudu yav. :SOo pardon. Oralarda pek kolay değil, özellikle.. neyse Deflect etmeye devam.