Nioh, aşırı zor bir oyun. Dark Souls veya Bloodborne oynadıysan bu iki oyuna çok benziyor mekanik olarak. Dark Souls ve Diablo karışımı bir oyun gibi düşünebilirsin. Amacın bölge bölge gezip bossları kesmek ve item lootlamak. Daha iyi item bul daha iyi kes mantığı hakim Diablo gibi. Ama gerçekten aşırı zor. Japon teması ve kullanılan silahlar bu konsepte ilgin varsa seni çok tatmin edecektir. Hele ki kombolar oyuna hakim olmaya başladığında aklını alacak daha iyisini hiçbir oyunda görmedim. Ama fazlaca vaktinin olması ve sabır göstermen lazım. Çerezlik bir şeyler arıyorsan açıkçası uzak dur.Nier Automata
Ghost of Tsushima
Nioh
Dark Siders 2
Castlevania: Lords of Shadow 2
Bu oyunlar hakkında bilgisi olan, tavsiye eden var mı?
Nier güzel oyundur, tavsiye ederim. Ghost of Tsushima ise Ps4'e özel bir oyun. Henüz çıktı mı bilmiyorum ama beklentilerim çok yüksek bu oyundan. Samuray temalı oyunların şahı olacak gibi duruyor.Nier Automata
Ghost of Tsushima
Bulmaca meselesinde takılırsam Youtube'dan bakarım sıkıntı olmaz. TeşekkürlerNioh, aşırı zor bir oyun. Dark Souls veya Bloodborne oynadıysan bu iki oyuna çok benziyor mekanik olarak. Dark Souls ve Diablo karışımı bir oyun gibi düşünebilirsin. Amacın bölge bölge gezip bossları kesmek ve item lootlamak. Daha iyi item bul daha iyi kes mantığı hakim Diablo gibi. Ama gerçekten aşırı zor. Japon teması ve kullanılan silahlar bu konsepte ilgin varsa seni çok tatmin edecektir. Hele ki kombolar oyuna hakim olmaya başladığında aklını alacak daha iyisini hiçbir oyunda görmedim. Ama fazlaca vaktinin olması ve sabır göstermen lazım. Çerezlik bir şeyler arıyorsan açıkçası uzak dur.
Darksiders ve Casatlevania ise bildiğim kadarıyla tps bakış açılı hack & slash oyunlar. Güçlü bir karakterle zevkli ve eğlenceli kombolar yaparak yardırıyorsun diye hatırlıyorum. Devil May Cry gibi. Darksiders 2'de fazlaca bulmaca var yalnız. Bazıları eğlenceli bazıları adamı yıldırıyor.

Bilgiler için teşekkürler. Ghost of Tsushima çıktı zannediyordum çıkmamış sanırımNier güzel oyundur, tavsiye ederim. Ghost of Tsushima ise Ps4'e özel bir oyun. Henüz çıktı mı bilmiyorum ama beklentilerim çok yüksek bu oyundan. Samuray temalı oyunların şahı olacak gibi duruyor.
Evet, oynanabiliyor. Ben zevk alarak oynamıştım. Animemsi havası da sevmemdeki etkenlerden birisiydi. Denemekten zarar gelmez.Bilgiler için teşekkürler. Ghost of Tsushima çıktı zannediyordum çıkmamış sanırımPc için çıkmayacak olması kötü. Nier, Pc'de oynanabiliyor mu?
Peki, teşekkür ettimEvet, oynanabiliyor. Ben zevk alarak oynamıştım. Animemsi havası da sevmemdeki etkenlerden birisiydi. Denemekten zarar gelmez.

Dark siders 2 zamanı için gayrt güzeldi. Şimdi beğenmeyebilirsin.Nier Automata
Ghost of Tsushima
Nioh
Dark Siders 2
Castlevania: Lords of Shadow 2
Bu oyunlar hakkında bilgisi olan, tavsiye eden var mı?
ben bloodborne oynadığım için alışıktım bu tarz combat systemine. Ama sıfırdan öğrenmek işkence olur. Ben sabırlıyım, öğrenene kadar bırakmam diyorsan dene ama en az 2-3 saatin ölerek geçecek şimdiden uyarayım.
harbiden saçmalık. Oyun bile oynayamıyorum artık.