En zorda başladıysan hiç bulaşma geri bir tık düşür zorluğu.Kingdom Come: Deliverance’e başladım.
Bütün Dlc’leri de aldım teması acayip ilgimi çekti. Bakalım şimdilik iyi gidiyor.
![]()
Bütün vaktin yer ararken gidiyor harita olmuyor en zorda.
En zorda başladıysan hiç bulaşma geri bir tık düşür zorluğu.Kingdom Come: Deliverance’e başladım.
Bütün Dlc’leri de aldım teması acayip ilgimi çekti. Bakalım şimdilik iyi gidiyor.
![]()
Allah sabır versin.Kingdom Come: Deliverance’e başladım.
![]()
Onu farkettimEn zorda başladıysan hiç bulaşma geri bir tık düşür zorluğu.
Bütün vaktin yer ararken gidiyor harita olmuyor en zorda.

Oyunu çok gerçekçi yapmışlar oynarken kendini karakterin yerine koyabiliyorsun.Allah sabır versin.
haritası, yan görevleri falan çok hoş. Günlük hayatın, düzenin var resmen ve o yüzden rpg havası var sadece görevciden görevciye koşmuyorsun. Ama combat mahvetmiş oyunu.
Pc’de oynama şansın varsa öyle yap. Mümkünse bi mod’la oyundan perfect parry’i kaldır. Benim öyle bi imkanım olmadığı için oyunu yarım bıraktım oynanmıyor.
Başta sevebilirsin de level yükselince elin zırhsız, sopalı köylüsü bile perfect parry atıyor sana ve yapabileceğin bişey yok. Hiç vurmayıp sadece savunmada oynayarak counter hareketleriyle hasar vermen lazım.
Oyunu kombat odaklı pazarladılar. Aslında en güzel yanı kendini karakterin yerine koyabilmek. Ben günlük hayat hissini sevmiştim. Odam olduğunda bildiğin düzenli hayatım vardı. Uyuduğum ve kalktığım saat belli, gece hırsızlık yapacaksam erken dinleniyorum, görevlerden sonra şehirde teker teker önce terziye sonra demirciye gidip eşyalarımı tamir ettiriyordum falan. Yani kazandığın her para cebe gitmiyor günlük harcamalar var full performansta kalmak istiyorsan. Bunlar çok hoşuma gitmişti. Yemek konusunu daha derin yapsalar 10 numara olurdu o konuda.Onu farkettim
Normal modda bile 2 kişiyle ıkına ıkına dövüşüyorsun.
Oyunu çok gerçekçi yapmışlar oynarken kendini karakterin yerine koyabiliyorsun.
Kombat perfect olmasa da kötü de sayılmaz sonuçta yapımcılar bağış ile yapmış oyunu diye biliyorum o yüzden en üst seviyeden değerlendirirsem haksızlık olur.
İlk yumruk dövüşümde baya bi yamulmuştum ama yavaş yavaş mantığını çözünce işler kolaylaşıyor. Oyun Pc’de daha kolay diye biliyorum. Ben konsolda oynuyorum daha zor ama yinede zevkli.
Fakat kilit kırma denilen şu lanet şeyi konsolda imkansız bir hale getirmişler.
Kolla kilidi kırarken bütün duyularını kullanman gerekiyor. Pc’deki adam mausla easy bir şekilde kırıyor. Yapımcılar kilit konusunda büyük bir haksızlık yapmış. İnternette baktım da söven kilit mevzusuna sövmüş zaten.

Battlefield 1 orijinalinden daha iyi olmuş.
Cyberpunk ve Guitar Hero daha da iyi bence.Battlefield 1 orijinalinden daha iyi olmuş.
Hearts of iron ve bf1 çok iyi olmuş ya.Hele hoi4