Irklara göre değişik tasarımlar var .Şu an herkes oynamak ile meşgul.İllaki Viki tarzı bir sitesini açarlar yakında.Ben hiç denk gelmedim lan. Şöyle güzel kaynak olsa zırhlara silahlara falan bakacaktım...
Irklara göre değişik tasarımlar var .Şu an herkes oynamak ile meşgul.İllaki Viki tarzı bir sitesini açarlar yakında.Ben hiç denk gelmedim lan. Şöyle güzel kaynak olsa zırhlara silahlara falan bakacaktım...
Alyx daha pahalıya gelmiyorlar mu ya her türlü?Oyunun gameplayi 5 saat diyorlar. Oyun 260 lira. Saatine 50 tl vermiş oluyorsun. Zengin değilsen şu oyuna bu parayı vermek çok büyük kerizlik ya. Alyxde saatine 5 lira falan verirken daha da dramatikleşiyor durum.
Niye yav 80 liraya sattılar birde 15 saat falan oynuyor.Alyx daha pahalıya gelmiyorlar mu ya her türlü?![]()
VR zamazingolarıyla beraber yahu. Yoksa fiyat performans şahane.Niye yav 80 liraya sattılar birde 15 saat falan oynuyor.
Alyx için vr alıyorsan evet haklısın tabi. Ama vr ın hali hazırda var ya da zaten alacaktın, tak 80 liraya alyx ne güzel. Başka oyundan gidek. Ac odyssey full + full alsan 400 lira mı ne 150 - 200 saat gameplayi var. Saati 2 liraya geliyor kdkdkfkfVR zamazingolarıyla beraber yahu. Yoksa fiyat performans şahane.
Zaten tüm piyasanın sandbox'a open world'e boğulma sebebi bu. En karlısı Ubisoft oyunları o açıdan. Saate göre değerlendirdiğinde özellikle.Alyx için vr alıyorsan evet haklısın tabi. Ama vr ın hali hazırda var ya da zaten alacaktın, tak 80 liraya alyx ne güzel. Başka oyundan gidek. Ac odyssey full + full alsan 400 lira mı ne 150 - 200 saat gameplayi var. Saati 2 liraya geliyor kdkdkfkf
Ac sandbox değil ya. Gayet hikayesinde takılıyon sadece open world. Muhtemelen bütün görevleri yapmaya kalksan daha fazla zaman gömersin. Adamlar uğraşmışlar yani. Hani organik bir dünyada takılmaca süresi değil yani.Zaten tüm piyasanın sandbox'a open world'e boğulma sebebi bu. En karlısı Ubisoft oyunları o açıdan. Saate göre değerlendirdiğinde özellikle.![]()
Yani değil tabii ama ögeleri var yine hiç yok değil. Cidden AC Odyssey baya dolu dolu bir oyundu hakkını yedi oyun basını. Verdiğin en kuruşa değiyordu. Tabii RDR2 kalitesinde değildi open world'ü ama olsun.Ac sandbox değil ya. Gayet hikayesinde takılıyon sadece open world. Muhtemelen bütün görevleri yapmaya kalksan daha fazla zaman gömersin. Adamlar uğraşmışlar yani. Hani organik bir dünyada takılmaca süresi değil yani.
O günden beri hiç oynayamadım. Hani şu şeriatçı seksi karakterimi gördüğün günden beri xd@Raiden sorma sırası bana geçti. Bana banner lord anlat. Özellikle ne zaman birini izlesem çirkin çirkin kalkanlar, zırhlar takıyorlar. Yok mu böyle göze de hitap edebilen ekipmanlar vs?
Burda nur yüzün çok belli olmuyor ama lkdshfjkldfsO günden beri hiç oynayamadım. Hani şu şeriatçı seksi karakterimi gördüğün günden beri xd
![]()
O yüzden bilgim yok açıkçası.