Ben daha Radovid'i ellemedim ama eceli yakındırSıkılmadım henüz. Triss'i gönderdim başka bir yere. Şimdi Radovid'i öldürmeye gidiyorum.
Ben daha Radovid'i ellemedim ama eceli yakındırSıkılmadım henüz. Triss'i gönderdim başka bir yere. Şimdi Radovid'i öldürmeye gidiyorum.
Üçüncü oyun bitince onu oynarım. İnsane seyive oynayıp, başarım da alacağım.Ben daha Radovid'i ellemedim ama eceli yakındırWitcher 2'nin Iorveth kısmını oynamanda ısrar etmemin asıl sebebi bu görevdi. Ama sen beklediğimden fazla şey öğrenmişsin zaten, eksikliğini pek hissetmezsin.
Yapılma ihtimaini yüksek görüyorum ilk iki oyunun zaten yaparsa Santa monica yapmaz yeni gowları yapmak varken. Şu yan firma varya ps oyunlarını remake eden o başarılı işler çıkarıyor ona yaptırırlar gibime geliyor gow oyunlarını ps 5 döneminde. Böylece Santa monica da vakit kaybetmeden yoluna devam eder. Ekibi bölse çünkü Santa monica bu sefer ne remake yetişir ne devam oyunları.Avatar uğraştırdı beni ya. :/ Güzel oldu ama. Valla ben GOW serisinin istisnasız her nesile yeniden yapılmasını isteyecek kadar psikopatım açıkçası. Keşke baştan adamakıllı yapsalar da yeni nesil grafiklerle defalarca kez daha oynasak. Harika olurdu.
Hass... Yahu öyle bir anlattın ki düşününce elim ayağım titredi resmen.Yani hayal ettikçe içim titriyor ilk oyunda o akşam atmosferin de savaş alanından binaların çatılarına fırlayan ateşli oklar ps 5 de nasıl görülür. Ray tracing ile abanacaklar ışıklandırmaya ateş efektlerine neyse fazla hayal kurmayalım sonra üzülüyoruz![]()
İşte bu yüzden Cyberpunk'tan beklentim çok yüksek. Adamlar bu işi biliyor.Evet, yan görevler çok iyi.
Bunları pcde nasıl oynuyoz la.Canım çektiHass... Yahu öyle bir anlattın ki düşününce elim ayağım titredi resmen.Allam işallah xd
https://drive.google.com/drive/folders/0B2FHA5lwisFPbTUtSVl6UmlSZzQBunları pcde nasıl oynuyoz la.Canım çekti
rar şifresi ne la bunun.https://drive.google.com/drive/folders/0B2FHA5lwisFPbTUtSVl6UmlSZzQ
Şuradan Gow Collection'ı indirince beni bul yiğidim, her şeyi anlatacağım sana. :/