Unknown
Yeni çıkmış bir oyunu istediğin kadar hızlı netin olsun kolay kolay indiremezsin.O değilde oyun inmiyor8 hafta ne lan?

Yeni çıkmış bir oyunu istediğin kadar hızlı netin olsun kolay kolay indiremezsin.O değilde oyun inmiyor8 hafta ne lan?
Ne alaka kiAy başında çok daha hızlı indiriyor, gerçi biliyorsundur zaten![]()
Dur dur 230kb/s ye ulaştım fena değilYeni çıkmış bir oyunu istediğin kadar hızlı netin olsun kolay kolay indiremezsin.Herkez senin gibi şuan oyunu çekmeye çalışıyor. Ve hiçkimse seed yapmıyor
O yüzden tavsiye indirmekten vazgeç. Şöyle biraz zaman geçsin trafik azalsın öyle indir.
![]()
Dur dur 230kb/s ye ulaştım fena değil![]()
Tamam yılbaşını bekleyin güzel yorumlar yapacağımı umut ediyorum. %0.2 si indi şimdiden.Başarılar
8 hafta sonra bize oyun hakkında yorumlarını yaparsın. Birde bunun bitirme ve sıkılma aşaması varya neyse
![]()
TekrarTamam yılbaşını bekleyin güzel yorumlar yapacağımı umut ediyorum. %0.2 si indi şimdiden.
Hitman Absolution u bitirdim sadece baya sevmiştim. Bölümler kendini tekrar oynattırıyor. Farklı Suikastler vs düzenlemeye çalışıyorsun güzel oyundur.Hitman serisi nasıldır oynayan var mı küçükken sanırsım ilk oyununu oynamıştımda serisini tekrar bitirsemmi?
Sıkıntı bende o zaman.Ne alaka kiTam tersi olması gerekmez mi? Adil kullanım kotası olanlar aradan çıkar falan
![]()