İngilizce de bilmiyorum ben anlamıyorum dediğiniPlease i find your little... malice most entertaining. Do your best to entertain me pupoet

İngilizce de bilmiyorum ben anlamıyorum dediğiniPlease i find your little... malice most entertaining. Do your best to entertain me pupoet
Hmm you lack knowledge both common and academic. YET YOU RESIST AND REJECT MY KNOWLEDGE! PATHATIC FOOL I WILL SEEK ENJOY IN KILLING YOU(madem bilmiyon witcherın diyaloglarını nasıl bana savunuyon. Yada hikayesini. Vahiy olarak mı iniyor?)İngilizce de bilmiyorum ben anlamıyorum dediğini![]()
Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.Hmm you lack knowledge both common and academic. YET YOU RESIST AND REJECT MY KNOWLEDGE! PATHATIC FOOL I WILL SEEK ENJOY IN KILLING YOU(madem bilmiyon witcherın diyaloglarını nasıl bana savunuyon. Yada hikayesini. Vahiy olarak mı iniyor?)
Tü rezil şey!Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.![]()
Sen diyorsan kesin öyledir bize laf düşmez.Tü rezil şey!
Birde senle ciddi ciddi tartıştık!
Yeminle soğudum bu sitedenjust couse 2 yazmışsın evet o oyun çerezlik ama çok iyi bir oyundu yazmaya geldim bunu gördüm.
iyi derecede ingilizce bilen bu yazar konuyu trollemektedir acilen banlanmalı.Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.![]()
Raporlayacağım o hadsiz bücürü.iyi derecede ingilizce bilen bu yazar konuyu trollemektedir acilen banlanmalı.![]()
Geçenlerde sana oyundan birkaç anımı anlatmıştım, oradan hatırladıklarınla savunsana işte.Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.![]()
He kurt adam kesiyorduk o varGeçenlerde sana oyundan birkaç anımı anlatmıştım, oradan hatırladıklarınla savunsana işte.![]()
Etkileşimsiz kesiyorduk hem de.He kurt adam kesiyorduk o var![]()