Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Jak X: Combat Racing olabilir mi?
Değil, dediğim oyun muhtemelen çok az bilinen bir oyun. Çünkü internet kafede oynamıştım bunu, mantık aynı aslında yoldan birşeyler toplayıp rakibe saldırıyordun ama araçlar ve onu süren değişik karakterler vardı böyle anime karakterleri tarzında fantastik, yani düz insan değildi sürücülerin hepsi.

Değil, dediğim oyun muhtemelen çok az bilinen bir oyun. Çünkü internet kafede oynamıştım bunu, mantık aynı aslında yoldan birşeyler toplayıp rakibe saldırıyordun ama araçlar ve onu süren değişik karakterler vardı böyle anime karakterleri tarzında fantastik, yani düz insan değildi sürücülerin hepsi.
Oyun sektörü çaresiz. Liselinin birinin evde canı sıkılıp yaptığı ve toplamda 10 kişi tarafından oynanmış bir oyun galiba bu, baktım biraz da hiçbir şey bulamadım.

Muppet Racemania ve Wacky Races: Starring Dastardly and Muttley varmış dediğine benzeyen.

Oyun sektörü çaresiz. Liselinin birinin evde canı sıkılıp yaptığı ve toplamda 10 kişi tarafından oynanmış bir oyun galiba bu, baktım biraz da hiçbir şey bulamadım.
Ben kendim oynamama rağmen baktım bulamadım, belki benim gibi denk gelip oynayan vardır diye yazdım ama yok sanırım.

Çok güzel oyundu o dönemde hala aklımda kalmış ama ismini falan hatırlamıyorum hiçbir şekilde.

Arkadaşlarla toplanıp cafede Sven Coop falan oynardık, geçmişte yine burada muhabbeti geçti. "Oynuyorduk" falan dedim "siz oynadınız mı?" tarzında onu bile bilmeyen çıktı... :D

Muppet Racemania ve Wacky Races: Starring Dastardly and Muttley varmış dediğine benzeyen.
Yok değil. Boşver uğraşma ben umudu kestim. :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık