Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu kadar tepkiden sonra ikinci oyunda hikayeyi daha iyi birisi yazar umarım. Yazan yöneten adam 1. Bölümden beri aynı sanırım ve hikayenin sonu için tam istediğim gibi olmuş demişti.
Raphael tepkileri pek kafaya takacak biri değil sanırım öyle veya böyle çıkardığı oyun için kötü olmuş demez zaten ama 2. oyunu geliştirirken 5. bölümü biraz harcadıkları da bir gerçek bence.

Steam'de yazana göre Blackfrost'u "Survival RPG" yapacaksa bir yazar almadan işi zor olur. Oyunu Co-op yapma fikrini sadece Hikaye modu ile kısıtlı tutarlar diye düşünüyorum, The Long Dark özelinde Hayatta kalma modunda çok işletilebilir bir fikir olduğunu düşünmüyorum o sistemin. Hikaye modunu tamamen bırakıp, Hayatta kalma modunda görevler üzerinden hikayeyi ilerletmeleri bence daha iyi olur; Dark Souls gibi bir hikaye anlatımı tercih etmeleri ise isabet olur. Hayatta kalma modunu yeni mekanikler ile geliştirip, hikayeyi görevler üzerinden ilerletmeleri ve daha fazla görev eklemeleri onlar için daha sağlıklı olur gibi ama Raphael değişik bir abimiz sanırım, bakalım cidden The Long Dark 2'yi görebilecek miyiz.

Normalde bu senenin sonunda Blackfrost'u erken erişime açacaklarmış ama geçen ay 14 kişi işten çıkarmışlar, bütçeyi iyi ayarlamaktan bahsediyorlar. 10 küsür senedir kullandıkları Unity yerine de UE5 tercih etmişler(Ödeme aldılar muhtemelen.). İnşallah batırmazlar işi.

Raphael tepkileri pek kafaya takacak biri değil sanırım öyle veya böyle çıkardığı oyun için kötü olmuş demez zaten ama 2. oyunu geliştirirken 5. bölümü biraz harcadıkları da bir gerçek bence.

Steam'de yazana göre Blackfrost'u "Survival RPG" yapacaksa bir yazar almadan işi zor olur. Oyunu Co-op yapma fikrini sadece Hikaye modu ile kısıtlı tutarlar diye düşünüyorum, The Long Dark özelinde Hayatta kalma modunda çok işletilebilir bir fikir olduğunu düşünmüyorum o sistemin. Hikaye modunu tamamen bırakıp, Hayatta kalma modunda görevler üzerinden hikayeyi ilerletmeleri bence daha iyi olur; Dark Souls gibi bir hikaye anlatımı tercih etmeleri ise isabet olur. Hayatta kalma modunu yeni mekanikler ile geliştirip, hikayeyi görevler üzerinden ilerletmeleri ve daha fazla görev eklemeleri onlar için daha sağlıklı olur gibi ama Raphael değişik bir abimiz sanırım, bakalım cidden The Long Dark 2'yi görebilecek miyiz.

Normalde bu senenin sonunda Blackfrost'u erken erişime açacaklarmış ama geçen ay 14 kişi işten çıkarmışlar, bütçeyi iyi ayarlamaktan bahsediyorlar. 10 küsür senedir kullandıkları Unity yerine de UE5 tercih etmişler(Ödeme aldılar muhtemelen.). İnşallah batırmazlar işi.
Her iki bölüme de getireceklerini düşünüyorum. Survival kısmında başlangıçta harita az olsa da zamanla güncelleyip geliştirirler veya direkt TLD 1’den hikayeyi bağlayıp oradan haritaları alırlar. Ama sadece hikayesi için oynayan bir kesim de var. Bu kadar tepkiden sonra güzel bir hikaye gelir umarım. İlk oyunu nasıl bağlayacaklar veya ikinci oyun tam olarak nasıl gelişecek bi anda bize çakma fallout 4 verme ihtimalleri de var. Astrid’in içerde kalıp ‘birkaç yıllık’ kaynağın olması yanına co-op ikinci kişiyi alıp tam dışarda keşif yapıp kaynakları içeriye taşımaları fln al sana fallout 4 zaten. Oradaki harita yanlış bilmiyorsam survival güncellemesi ile gelen haritaydı. Ordan uzata uzata devam ederler biz de mackenzie’yi buluruz bi ara

GTA online fikri nasıl bu kadar tuttu hayretler içerisindeyim. Yani çocukken biz de şehirde terör estirmeyi seviyorduk da bir iki saat yaptıktan sonra sıkıyordu. Nasıl sıkılmıyorlar bundan 14 senedir.
6 ayda bir ek içerik geliyor tüm içeriklerine sahip olmak için grind yapman gerekiyor, hırslandırıyor öyle olunca. Her şeye sahip olunca sıkıyor tabii. Oynamadıysan onlinedaki tüm soygunları yapmak bayağı keyifli bu arada Gta 6 hakkında fikir veriyor.

6 ayda bir ek içerik geliyor tüm içeriklerine sahip olmak için grind yapman gerekiyor, hırslandırıyor öyle olunca. Her şeye sahip olunca sıkıyor tabii. Oynamadıysan onlinedaki tüm soygunları yapmak bayağı keyifli bu arada Gta 6 hakkında fikir veriyor.
Biraz oynamıştım zamanında da açmamıştı pek. Soygunlar ilk aylarda ok keyiflidir de bir noktadan sonra sıkar gibi geliyor. Demek ki insanlar keyif alıyor ama ona da bir şey diyemem tabii.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık