Bu oyunda sanki 10 senedir çıkacakmış gibi hissettirdi.@Kenshiro Mouse: P. I. Microsoft Store'da 85 TL.
Origins epey popüler aslında. Devam oyunları kötü olduğu için seri geri planda kaldı biraz. (Inqusition güzeldi gerçi)Dragon Age Origins'i eklentileriyle beraber bitirdim, çok iyi yaşlanmış keyifli bir rpg oyunuydu. Özellikle Morrigan gibi etkileyici karakterler oyunu sevdiriyor. Oyunun başardıklarına karşın popülaritesinin azlığına şaşırdım.
Youtube'da hakkında Türkçe içerik pek yok yabancılarda da 15 yıl sonra hala oynanır mı tadında gibi. 2009 için çok iyi bir oyun bence.Origins epey popüler aslında. Devam oyunları kötü olduğu için seri geri planda kaldı biraz. (Inqusition güzeldi gerçi)
2026 için bile çok iyi oyun. En sevdiğim oyunlardan biridir. Hala originsin yaptığı gibi her karaktere özgün bir hikaye veren oyun sayısı çok az.Youtube'da hakkında Türkçe içerik pek yok yabancılarda da 15 yıl sonra hala oynanır mı tadında gibi. 2009 için çok iyi bir oyun bence.
Rahat 200+ saat harcarım ben bu oyunda.
Şevkini kırmış olmayayım ama o kadar harcanabilir mi emin değilimHogwarts Legacy oynamaya başladım. Bu zamana kadar neden oynamadım diye düşünüyorumRahat 200+ saat harcarım ben bu oyunda.
Birde oyunu biraz oynayıp film serisini de izliyorum çok daha güzel oluyor![]()